רלוונטי עדייןרלוונטי?? צריכה את של הבנות מידות 5 ו 7 ושל הבן 2-3 :]
רלוונטי עדייןרלוונטי?? צריכה את של הבנות מידות 5 ו 7 ושל הבן 2-3 :]
גם אני הזמנתי שנה שעברה בזול, אבל האיכות כנראה לא כמו בקישור של של @מיכל101אני המומה מהמחיר! 250 שקל?... יש אותה ב-100 ש"ח ופחות מזה: + המלצות!
קרנבל חדש חג המולד השנה החדשה בנות 'שמלת נסיכה שמלות תחרה חמודה קורדורוי תינוק בנות 1 יום הולדת מסיבת נשף נשף נשף - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתינוק ילדה קטיפה תחרה lolita נסיכה תינוק ילד פעוט בציר קשת אלגנטי tuu וסטידו חג המולד בגדי תינוק 1-12y - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
איזה גודל יתאים לילד בן שנה ורבע?
תראי את זה:אני גם קניתי שנה שעברה,
כיבסתי בתוכנית קצרה עם חומץ והצבע ירד על הלבן,
לך זה לא קרה?
איך מורידים את הצבע מהלבן?
אולי קנינו מאותו קישור...גם אני הזמנתי שנה שעברה בזול, אבל האיכות כנראה לא כמו בקישור של של @מיכל101
הבד הלבן למטה דק ובצבע לבן ולא שמנת, התחרות שונות ועוד כמה הבדלים שאני רואה מהתמונה שהיא העלתה.
אבל זה עדיין היה מהמם וקצר מחמאות!!
עדדדדד שהגיע מוצאי פורים
כיבסתי את השמלות בתוכנית עדינה עם דפים לוכדי צבע וחומץ, והצבע עבר ללבן
מחפשת כבשה בעלי- יותר זול, ולא מוצאת, יש חיה כזו?
מחפשת את החולצות שהתפרסמו כאן פעמים רבות
עם שפריצים של צבע לתחפושת צייר
חיפשתי אותן לגודל של תינוקות (גיל שנה) ולא מצאתי
אשמח לעזרת המומחיות
מחפשת כבשה בעלי- יותר זול, ולא מוצאת, יש חיה כזו?
₪23.75עדיין מחפשת....
תחפושת של תות לגיל שנה ו0-3,
אותו דבר,
ולא מעל 60 ש"ח לאחד....
יש מוצר כזה?
הם גדולים, היה לי תחפושת מהקישור הזה, התאימה חופשי לילד בין גיל חצי שנה לשנה.כן אבל NB
אבל זה בצבע ורוד,₪23.75
ק.ש.יפה תינוק חדש ילד הילדה rompers יילוד תינוקות פעוט ילד ילדה קיץ בגדי Romper כותנה סרבל בגדים + כובע סט - AliExpress 1501
צפה בקובץ המצורף 1548484
אני מחפשת להשכרה או למכירה טייס לילד בן חמש. או קישור איכותי ממש. בסגנון חליפה שעומדת טוב ולא בד זרוק
עם איזה חולצה שמת את זה?הם גדולים, היה לי תחפושת מהקישור הזה, התאימה חופשי לילד בין גיל חצי שנה לשנה.
זה לא מנסיון ואני לא רואה חוות דעת רוכשים בכללבני בנות חייל פיילוט קפטן קוספליי צילום שמלת בית ספר ילדים Beaufitul יום הולדת חליפת ילדי חתונה ביצועים ללבוש - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.פרח בני טייס אחיד חליפת ילדים פורמליות Jakcet מכנסיים טוקסידו חתונת שמלת ילדי Birhtday צילום Teenger שלב תלבושות - AliExpress 1501
אפשר קישור לתחפושת?אני עשיתי פו הדוב יצא לי מוווווווווושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: