אולי זה יכול להתאים לי ילדה
אולי מתאים לי ילדות בנות 5 ושנתיים וחצי?
לצערי כי רב!אולי זה יכול להתאים לי ילדה
אולי מתאים לי ילדות בנות 5 ושנתיים וחצי?
לצערי שנה שעברה השכרתי לאחת שהגיע אלי כאן דרך פרוג ועד כה לא החזירה!עדיין משכירה?
לאיזה גילאים?
ראיתי שהתלהבו אז הוספתי עוד סגנונות ומוצרים; לסעודת פורים ולמשלוחי מנות. דפדפי למעלהתודה רבה,
נראה יפה מאוד.
ראית את הביצה/ אפרוח/ שפית/ בובה?@פנינה ריימונד אני נהנית מאדדדדד מהשיתופים שלך
אני רוצה תחפושת קלילה ונוחה לבת שלי שתהיה בעז"ה בת חצי שנה
איפה?ראית את הביצה/ אפרוח/ שפית/ בובה?
לצערי כי רב!
שנה שעברה השאלתי למישהיא כאן דרך פרוג ועד כה לא החזירה...
השכרת או השאלת?לצערי שנה שעברה השכרתי לאחת שהגיע אלי כאן דרך פרוג ועד כה לא החזירה!
איפה?
למי שאוהבת תחפושת בננה שתחטוף, מניסיון של שנה שעברה זה נגמר במלאי מהר מאוד
57.23₪ |תינוקות תינוק ילד ילדה קריקטורה קוספליי מצחיק בגדי צילום אבזרים לפעוטות יום הולדת צילומי מפלגה תלבושות חג המולד מתנה|יילוד צילום| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 148069431.07₪ 5% OFF|ילדי צילום תלבושות אבזרי קטן ישן ליידי סבתא סבא תמונה נושא סטודיו ירי יצירתי נושא|כובעים| - AliExpress
ק.ש.
שף72.22₪ 45% OFF|חדש שנה סתיו משפחה התאמת בגדים ארוך שרוולים יין אדום טלאים Romper + נסיכת שמלת ילדה תאומים אחות תלבושות E9509| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתחפושת בובה:38.1₪ 30% OFF|תינוקת בגדי סתיו אביב יפה נסיכת סגנון תחרה פנל פעוט תינוקת Romper + כובע תינוקות תינוק בנות סרבל| | - AliExpress
ק.ש.
אני הזמנתי בעלי 3 נסיכים, (מהקישורים שפורסמו פה בעבר)מחפשת תחפושת של נסיכים משהו מושקעעעעע
לגילאי חצי שנה ושלוש
יש לי משהו עם עיגולים ונצנצים, מניסיון של אחותימחפשת שמלת נסיכה ורודה, עדיף עם כוכבים.
וזול.
פחות מ80....
חיפשתי לך במחירים זולים דברים יפיםמחפשת שמלת נסיכה ורודה, עדיף עם כוכבים.
וזול.
פחות מ80....
חולצת שוקולד במידות לילדים ומבוגרים בהדפסה תלת מימד בהרבה סגנונותמחפשת תחפושת או אביזרים של שוקולד,
לילדה בת 3.5
יש קישור משהו?
שמלה מיקי מאוס 32 ש"חמחשפת תחפושת לבנות אחת 3.5 והשניה בת שנתיים
למי יש רעיונות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: