ועוד הכותרת:אני מסתכלת באשכול שקפץ לי למייל ובלוח שנה לסירוגין ומשפשפת עיניים... מה קורה פה? אנחנו בקושי באמצע כסלו ועוד יש השנה 2 אדרים...מה הלחץ, שואלת בכנות.
תחפושות תש"פ
ועוד הכותרת:אני מסתכלת באשכול שקפץ לי למייל ובלוח שנה לסירוגין ומשפשפת עיניים... מה קורה פה? אנחנו בקושי באמצע כסלו ועוד יש השנה 2 אדרים...מה הלחץ, שואלת בכנות.
אם את רוצה להזמין מעליאקספרס - זה הזמן הכי נכון להזמין. כך יש מספיק זמן לבדוק אם הכל טוב ואם צריך עוד משהו/משהו אחראני מסתכלת באשכול שקפץ לי למייל ובלוח שנה לסירוגין ומשפשפת עיניים... מה קורה פה? אנחנו בקושי באמצע כסלו ועוד יש השנה 2 אדרים...מה הלחץ, שואלת בכנות.
נו יש רעיון? אשמח לשמועמחפשת רעיון לבן 3 ובן 2 לא אותו תחפושת, אבל שיתאים הרעיון אחד לשני
לא לצערי...נו יש רעיון? אשמח לשמוע
האם עוד רלונטי? מענין אותילהשכרה
תחפושות מושקעת של מכונת סוכריות
רלוונטי?להשכרה
תחפושת סבתא עם הליכון
מושקע מאוד
כולל הכלל
ב 80 ש"ח
מי שמעוניית
אפשרלפנותאלי למיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש בקישור הזה שתי שמלות לבנות, שתיהן לא נפתחות בנטפרירלוונטי
לי יש שיכול להתאים לגיל שנה \ שלושאני מחפשת תחפושת דבורה לגילאי שנה ושלוש, באם למישהי יש קישור מוצלח או תמונות להשראה?
האם עדיין רלוונטי?בול הגילאים
תחפושות מתוקות ומושקעות
מכירה ב- 60 ש"ח לכ"א
שמתי לכל אחד במשלוח מנות בקבוק שוקו וצלחת כזאת מאליקספרס https://he.aliexpress.com/item/3292...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
בפנים היה שקית צלופן עם נשיקות ירוקות, הוספתי גם מארז גליליות בצבעים תואמים
להורים הכנתי לסעודת פורים מוס בצורת גלידה בגביע (אין לי תמונה לצערי)
צפה בקובץ המצורף 798944
סליחה על ההקפצהאפשר לחלק לבנות יצירה קטנטנה להרכיב לבד
ראיתי בשקל אצלינו יצירה של חלקי ליצן מעץ עם סיכות מתפצלות.
ואכן, אפשר להכין "סרפן" משקית של איקאה.
צפה בקובץ המצורף 607273
עם חולצה צהובה יכול לצאת מושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: