@עוד קצת מחשבה.. את כאן עכשו?את יכולה לאותת לי לי כשאת כאן, לוודא שראיתי, להשאיר מס' פל', ואח"כ למחוק מייד
יש תמונה של הנסיכה?למכירה תחפושת מושקעות - רצ"ב תמונות
כנר וכנרית מ
נסיך-מידה 3 ו6 וסט נסיכה מידה 10-8 בערך
אסטרונאט
חדרנית
כל תחפושת בין 80-120
אפשר לפנות אלי במייל
sv165210 שטורדל גיייל
כן@rdt התחפושת הזאת פנויה?
תודה
ביקשתי ממישהי שהיא תצרף אותנו באישילביתר כנראה אוכל לשלוח ביום ראשון בערב בעז"ה.
התכתבת איתי כבר במייל?
אם לא שלחי כתובת או נייד
שלחתי@rdt יכולה ליצור איתי קשר בpriliprog בג'ימייל?
תודה
אני רואה שהיה ביקוש גדול לשמלות אם זה עדיין פנוי היום יום רביעי י"ט אדרהבובות חרסינה כל אחת ב-100 ש"ח
מה שבתמונה זה 2-3 ו-4-5 בערך
(יש לי גם עוד 2 במידות גדולות יותר - בערך 8 ו-10 ועוד אחת קטנה מידה 2 שצריכה שיפוץ)צפה בקובץ המצורף 1587473
צפה בקובץ המצורף 1587474
הייי
כן זה אפשרי, אני כאן עכשיו, אם תרצי@עוד קצת מחשבה.. את כאן עכשו?
אהבתי ממשלמוכרת בלונים אין לי תמונה, אבל יש לי תמונה (לא שלי) שממנה לקחתי את הרעיון, זה בערך ככה:
התמונה חסומה לי, אפשר קובץ זיפ? מתאים לילדות בגיל 4 ו2?
גיל 4 אני לא יודעתהתמונה חסומה לי, אפשר קובץ זיפ? מתאים לילדות בגיל 4 ו2?
אפשר תמונה?למכירה
2 דובונים פרוותיים (אוברול וכובע) מתוקים ונוחים
גילאים: 1.5-2 וחצי שנה
40 שח לשניהם יחד
בני ברק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: