הנה קישורמישהי יודעת להסביר לי איך אני מוצאת את אשכול התחפושות של שנה שעברה, בחיפוש רגיל- תחפושות תשע"ז לא נותן.
https://www.prog.co.il/threads/תחפושות-תשע-ז.281897/
עשיתי חיפוש בגוגל ולא בתוך פרוג
הנה קישורמישהי יודעת להסביר לי איך אני מוצאת את אשכול התחפושות של שנה שעברה, בחיפוש רגיל- תחפושות תשע"ז לא נותן.
תחפושת של בובת שלג מושקעת למי שיש להשכרה או למכירה, או לחילופין תמונות להשראה שתפנה באישי או כאן באשכול
מישהו?אני זקוק ל2 תחפושות כלה לגיל 6 מי שיכול לעזור שיפנה באישי
יש סיפור - האריה שאהב תותאולי למישהי יש רעיון מה אפשר לחפש 2 ילדים קטנים (בת בת 2.5 ותינוק בן שנה) שאחיהם הגדול מתחפש לאריה,
ואיזה רעיון אפשר לקשר לזה?
לקחתי סינר והעתקתי על דף את הגיזרה שלו בהקפדה עיקרית על אזור הצוואר.אשמח מאד להסבר מדויק איך להכין את הגלידה התינוקית.
תודה רבה.
לקחתי סינר והעתקתי על דף את הגיזרה שלו בהקפדה עיקרית על אזור הצוואר.
בדף נפרד ציירתי את הגלידה ואז אחדתי בין הציורים כך שאזור הצוואר זה הגיזרה של הסינר והלמטה זה הגלידה.
ציירתי על בד פעמיים ותפרתי בפנים מלאתי אקרילן מהסוג שבה שטוח לפי מטר.
קניתי בד פיקה שמנת שממנו גזרתי משולש לוופלה כפול ושוב תפרתי ומלאתי באקרילן וחיברתי בתפירה ביד לגלידה הורודה.
חשבתי שהצלחתי להעלות את כל התמונות מסתבר שעלתה רק אחתמאד נהניתי מהאשכול וכאות תודה אני מעלה תמונות להשראה
אם לא הבנתם משהו מסוים מוזמנות לשאול
אני ניתנת את זה השנה למישהי אבל זה מתאים לכמה בנות ביחדאהבתי את הבבושקות, איזה רעיון מהמם!!!!
איך הכנת את זה?
את משכירה אולי?
אני צריכה לילדה בת 10...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: