מנגט שוקולד
משתמש פעיל
בגן של ביתי לפני כמה שנים עשו סיר מקופסת סימילאק ומילאו עם צמר גפן מלמעלה.תודה רבה!!
איך אני עושה את הסיר דיסה?
היה מדהים!!
בגן של ביתי לפני כמה שנים עשו סיר מקופסת סימילאק ומילאו עם צמר גפן מלמעלה.תודה רבה!!
איך אני עושה את הסיר דיסה?
אני קניתי כובע מבד טריקו בבזאר שטראוס ב- 9.90 ועל זה אני מתכננת להדביק פונפונים אפורים גם כן לתחפושת סבתא. הבעיה היא שבכל החנויות של חומרי יצירה שהייתי - לא היה פונפונים אפורים. האם השגת פונפונים אפורים? אם כן איפה?היה כאן הרבה הדרכות על זה- להדביק פונפונים בצפיפות לכובע ים. לי לא היה כובע ים והדבקתי על סיום של גרביון לבד, יצא קצת קטן נראה לי. אני בדרך לנסות עוד אופציות כי לא השגתי כובע ים
הצבעים מתאימים מאד לליצנית אבל הסוג פפיון הזה פחות.אשמח לדעת איזו תחפושת מתאים לבצע עם חצאית זו.
כל רעיון יתקבל בברכה.צפה בקובץ המצורף 329763
איפה משיגים את התחפושת
הכובע בעיקר
יכול להיות ליצנית ,מוכרת סוכריות,בובה,מוכרת גלידהאשמח לדעת איזו תחפושת מתאים לבצע עם חצאית זו.
כל רעיון יתקבל בברכה.צפה בקובץ המצורף 329763
אפשר להכין לבד חצאית טוטו צבעונית באורך המתאים בקלי קלות ללא תפירה (ערב פורים לפני שנה העלתי הסבר על זה)אני מחפשת חציאית לליצנית בת 11 מישהי יודעת היכן ניתן להשיג בב"ב???
מצאתי ברשת, הראשונה זה תחפושת של "סופר שיין"מחפשת השראה לתחפושת תימניה. אשמח לכל תמונה.
השכרה שמלות כלה לגיל 4,2.5 ו1.5
כל אחת ב30 שקל
השמלה לגיל שנה וחצי לא נלבשה כלל
איך אפר לבצע?אולי תולעת ספרים?
אמח להדרכהתולעת ספרים
הילד מתחפש לתולעת ועליו ספרים.
בת דודה שלי התחפשה מאד יפה אם תרצי הדרכה אסביר לך.
כתבתי כמה הודעות אח"כ הדרכהאמח להדרכה
אני עשיתי כתיפיות למגש כמו ילקוט וחיברתי בינהם מאחורה.הכנתי לבת של מוכרת גליד. ולא הבננתי איך המגש מתחבר למותן בלמ ליפול... אשמח להסבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: