תודהקונה כלי מתכת קטן עם ידית (או אפילו דלי קטן של חול עטוף בנייר כסף) ממלאה בצמר גפן וקושרת חוט ארוך.
וכמובן, כף (עץ) גדולה לערבוב... מומלץ להדביק אותה שלא תזוז.
זה רעיון הצמר גפן
תודהקונה כלי מתכת קטן עם ידית (או אפילו דלי קטן של חול עטוף בנייר כסף) ממלאה בצמר גפן וקושרת חוט ארוך.
וכמובן, כף (עץ) גדולה לערבוב... מומלץ להדביק אותה שלא תזוז.
תוכלי להסביר לי איך מכינים את הפאה של הסבתא?מאיפה הפונפונים לפאות של הסבתא? יש מצב שאת מוכרת רק את הפאות?
אני שנה שעברה הייתי צריכה להדפיס לוגו על סינר חרדל. מה שעשיתי היה סובלימציה על בד לבד לבן שאותו הדבקתי לסינר. יצא מרשים. אבל אחרי כביסות זה כבר פחות יפה. השיקול שלי להדפיס על לבד היה בד שלא צריך אוברלוקאני רוצה ליצור לוגו צבעוני על חולצה שחורה.
האם עדיף להדפיס על דף גיהוץ ולגהץ או עדיף להדפיס על בד ולתפור אותו לחולצה?
תודה רבה לעונים, אשמח לכמה שיותר פירוט לגבי כל אחת מהאופציות.
היה כאן הרבה הדרכות על זה- להדביק פונפונים בצפיפות לכובע ים. לי לא היה כובע ים והדבקתי על סיום של גרביון לבד, יצא קצת קטן נראה לי. אני בדרך לנסות עוד אופציות כי לא השגתי כובע יםתוכלי להסביר לי איך מכינים את הפאה של הסבתא?
אין לי זמן לעבור פה על כל האשכול
אולי היו פה רעיונות טובים עבור הבן שלי
(בשבילי הכל טוב, רק שבשבילו עוד לא הצלחנו להוריד את הצלחת מהירח)
אני מחפשת תחפושת לבן 9
ומה שלא טוב לו זה:
אסטרונאוט
שופט
משה רבינו
צבעי ובעלי מלאכה בככל לא
ויטרינר
הצלה
דייג
יכול ללכת בחשבון מנתח אבל לא מצאתי משהוא יפה בצבע מתאים
ומה עוד?
תודה,
אפשר תמונה?
השאלה היא איפה משיגים פונפונים כאלה גדולים?היה כאן הרבה הדרכות על זה- להדביק פונפונים בצפיפות לכובע ים. לי לא היה כובע ים והדבקתי על סיום של גרביון לבד, יצא קצת קטן נראה לי. אני בדרך לנסות עוד אופציות כי לא השגתי כובע ים
זה גם מה שאני שאלתי איפה משיגים גדולים כי אני בנתיים השגתי רק קטנים.השאלה היא איפה משיגים פונפונים כאלה גדולים?
איך צובעים אותם?
בני ברקחמוד! אהבתי את הגלידה/ קאפקייק
איפה את גרה?
אני הכנתי בסיר חד פעמי עם ספריי מתנפח צבוע בלבןתודה
זה רעיון הצמר גפן
אני הכנתי בסיס קלקר, קניתי 2 כדורי קלקר גדולים ציירתי עליהם עיניים אף ופה, בניתי מפלסטלינה לבנה את הצוואר- כמו ראש לפאה, ותקעתי חמצוצים עם סיכות תפירה- במקום שערות, יצא מוצלח, זה היה "ספרית חמצוצים", היה לה מפוזר אביזרים של ביביליס, פן וכו' מעידן 2000...שוב מקפיצה... אשמח לקבל רעיונות לביצוע תחפושת של ספרית או פאנית
תודה רבה!!!!!!!
בעמודים הקודמים ראיתי תמונה של תחפושת מדהימה כזו, לכי תחפשיביתי בת ה10 רוצה להתחפש לתופרת
היא רוצה משהו יצירתי ואני רוצה משהו קל
יש לכן רעיון איך מיישמים זאת?
תודה רבה
במעון של אחיינים שלי חיפשו בשנה שעברה לסבתא בישלה דייסה.שלום וברכה,
אני מעוניינת לחפש את הבת שלי בת שנה וחצי לסבתא בשלה דייסה,
ראיתי את הפאת פונפונים,
אולי תוכלו לעזור לי איך ליישם את סבתא בישלה דיסה?
אני שנה שעברה הייתי צריכה להדפיס לוגו על סינר חרדל. מה שעשיתי היה סובלימציה על בד לבד לבן שאותו הדבקתי לסינר. יצא מרשים. אבל אחרי כביסות זה כבר פחות יפה. השיקול שלי להדפיס על לבד היה בד שלא צריך אוברלוק
סובלימציה זה הדפסה בחנות על מוצרים. כמו עץ, בד, מתכת וכו'.אהמ.. מה זה סובלימציה?? אני רואה את המילה הזו מסתובבת פה ולא מבינה מה זה.
אחרי כביסה אחת הלוגו היה פחות יפה, או אחרי כמה כביסות? זה כולה לתחפושת, אני לא הולכת לכבס את זה הרבה מידי.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: