פעם בקשתי בתי תפילין במכון תשמישי קדושה, הביאו לי בתים פסולים בשמחה.לתחפושות שלנו השנה אנחנו זקוקים לטליתות ותפילין. מישהו יודע אם אפשר לקנות איפה שהוא? או רעיון איך להכין...
תודה רבה!
בתחתית ההודעה שאת רוצה לצטט יש אפשרות "צטט הודעה" תלחצי עליה.איך מצטטים שם של ניק?
אשמח שתשלחי לי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>לזאת שרוצה משלוח מנות קשור לעמים, יש לי ברכה מאד יפה המתאימה לסבא וסבתא.
אם אתמעונינת אחפש את זה ואעלה את זה.
יש לי בבית תיק עזרה ראשונה אמיתי, לא אכפת לי להשכיר לך אותו ב30 ש"חאני מחפשת בנרות תיק עזרה ראשונה לתחפושת של רופא.
חרשתי כמעט את כל חנויות בני ברק, בחנות אחת מצאתי תיק מאובזר ב-89 ש"ח.
בכל שאר החנויות- פורים, צעצועים, תיקים, וכל חנות שיכולה איכשהוא להיות קשורה לענין ונכנסתי אליה- מראים לי מקסימום מזוודה פלסטית עם סטטוסקופ, מזרק ועוד.
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג תיק רופא במחיר שפוי? (10-20 ש"ח)?
תודה
תחפושת של בובות
לגילאים: שנה וחצי ושנתיים
מחיר:תחפושת אחת ב60 ש"ח
2 תחפושות ב-90צפה בקובץ המצורף 326195
אברהם אבינו בכבשן האש.יש למשהו רעיון מפגיז לתחפושת לילד בן 7-8 משהו יפה?? אני רוצה להכין לבד
אני צריכה רק רעיון ותמונה להשראה...
תודה רבה
יש לך תמונה?אברהם אבינו בכבשן האש.
הבגדים - ככל העולה בדמיונך איך היו לבושים אז, בתחתית הבגד תופרים כעין שלהבות משיפונים אדום כתום צהוב ומכניסים בין הבגד לשלהבות פנסים קטנים (של אופניים) מהבהבים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: