יש פה מישהי שמוכנה לעשות חסד בתשלום ולהכין לי 2 כובעים לתחפושת בובה שעשויים משיער עם 2 קוקיות ללא כובע מעל? (מחוטי צמר)
זו התמונה שהייתה מצורפת להוראותראיתי הוראות באיזה אתר...
תחפושת
לגבי הפאה -
לקחתי גומי פשוט והקפתי את הראש של הילד חיברתי אותו כך שיצא מעגל מגומי באמצע מתחתי עוד רצועת גומי ליצירת שביל.
לקחתי צמר וחתכתי המו---ן חוטים באורך 30 ס"מ נדמה לי.
הנחתי את כל קצוות החוטים בצפיפות לאורך הגומי ותפרתי במכונה את כל החוטים לגומי מסביב. (איפה שאמור להיות הפוני הנחתי את החוטים על הגומי לא בקצה של החוט אלא לאחר 5 ס"מ)
אח"כ על הרצועת גוןמי ב=שבאמצע תפרתי חוטים ארוכים יותר כשהאמצע שלהם מונח על הגומי וזהו
לא צריך כשרון מיוחד וזה לא צריך להיות מדויק או שווה באורכו.
נשאר לך רק לעשות תספורת ותסרוקת
אנסה לחפש תמונות
תשלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מדהים!!!! אפשר בבקשה את הקובץ הפתוח? קניתי את הרעיון לגמרי.
זאת את שהעלית את ההדרכה איך לעשות את הפאה בשנה שעברה?אוי אני לא מצליחה להעלות את התמונה... ננסה שובצפה בקובץ המצורף 327777
לרסס ספריי אפור?אני רוצה גם להכין פאת פונפונים כזו לתחפושת סבתא אבל אני רוצה פונפונים אפורים. איפה מוצאים?
לא בטוח שזה יוצא ממש כמו פונפונים אפורים מקוריים...לרסס ספריי אפור?
אם לרסס אז ממש מרחוק, כי הספריי יאכל את הצמר גפן.לרסס ספריי אפור?
זאת אניזאת את שהעלית את ההדרכה איך לעשות את הפאה בשנה שעברה?
אניזאת אני
מי רוצה עזרה?
לא, ראיתי את זה איפה שהוא... אנ כבר לא זוכרת יכול להיות שזה היה בשנה שעברה...זאת את שהעלית את ההדרכה איך לעשות את הפאה בשנה שעברה?
לא כדאי לטבול בגואש מהול במיל. כשהוא יתייבש השיער יראה כמו כדורים אפורים קשים מעט.אם לרסס אז ממש מרחוק, כי הספריי יאכל את הצמר גפן.
אולי כדאי לטבול בגואש מהול במים וליבש?
לא הבנתי על מה הדפסת את הלוגו,אפשר הסבר.מקווה שאני זוכרת את כל השלבים:
בחצאית נעזרתי בגיסה שיש לה מכונת פתירה (עשינו ברטר.. אני עיצבתי לה את התמונות של התחפושות )
לקחנו בד לבד לבן, ועל זה הצמדנו רצועות של בד אדום ומזה היא תפרה לי את החצאיות. (גזרה ישרה, גומי פנימי למעלה וזהו)
לסינר קניתי סקאי חרדל, שלא מצריך אוברלוק, וגזרתי בגזרה של סינר מהכל בשקל.. הצמדתי רצועות לקשירה מאחורה.
את הלוגו מקדימה הדפסתי בסובלימציה על לבד. (יש לי קובץ למעונינות)
לכובע קניתי כוס של פופקורן, (כאן קצת הסתבכתי עם הגודל המדויק שישב טוב, וחברתי לזה גומי כדי שלא יפול.) ולזה הצמדתי שוליים מכובע פלסטיק פשוט ועל ה הדבקתי המון פופקורן. לדעתי עדיף לעשות את זה עם ספרי מתנפח ועל זה פופקורן
היו הרבה תחפושות של cofix שנה שעברהבקשת עזרה
הנושא לתחפושת בכיתה של ביתי - הוא נושא בית.
חשבתי לחפש אותה לבית מרקחת או למלצרית בבית קפה.
אשמח מאוד למי שיש תמונות להשראה.
הפוךסוגי משקאות קפה
אספרסו
קפוצ'ינו
מקיאטו
אמריקנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: