כן!!!!!!!!!!!!!
זה שלך?????????
התכוונת לזה? -
צפה בקובץ המצורף 327489
אולי עם שרשרת "ירושלים של זהב"למישהי יש רעיון , בתי בת ה-8 החליטה שרוצה להתחפש לרחל אשת ר' עקיבא
למה? ככה!!!! (היא ביקשה שאכין לה חמור עם כל הסיפור, אבל בשנה זו אין מצב.....(בגלל סיבות משמחות)
אז יש לכם רעיון איך לבצע את זהבלי החמור....?
אה
עכשיו אני רואה
יש שם אולי במקרה הוראות?
כי בדרכ התחפושות שם עם הוראות אבל זה פשוט חסום לי
כתוב ככה:
תרנגול: הכיני כרבולת מלבד אדום, מלאי אותה ותפרי לכובע לבן. תפרי סרט נוצות סביב מכנס לבן קצר.הלבישי חולצה לבנה ומכנס צמוד צהוב. הכיני את הנעלים מלבד צהוב (שיעטוף את הנעל של הילד) זיכרי לתפור סולית עור על החלק התחתון של הנעל הצהובה בכדי להגן על הלבד שלא יקרע בזמן ההליכה.
יש לך תמונות?לכל המעוניינים:
יש ברשותי תחפושות קנויות במצב מצוין להשכרה ב30 ש"ח כל אחת:
דונאלדאק (גיל שנה-שנה וחצי)
זחל(גיל 3-4)
דוורית מידה 8 (35 ש"ח)
כבשה (3-6 חודשים)
תרנגול (2.5-3)
פו הדב (גיל שנתיים)
דבורה (גיל שנתיים)
פיל (גיל שנתיים)
אני לקחתי חולצה לבנה גברית במידה יותר גדולה משלו והצרתי בצדדיםאני רוצה לחפש את הבן שלי בן שנה וחצי לרופא. מישהי יודעת איפה אפשר להשיג איזה חלוק לבן או ירוק נורמלי??? ולא הפשוטים שמוכרים??? או להלוות / למכור / להשכיר???
או שבכלל תביאו לי רעיון אחר...
אני הזמנתי את הבגד הזה לבובה. עדיין לא הגיע לי מקווה שיגיע לפני פורים. אם לא יגיע אז יש בכל חנות בדים בדים מהסוג הזה, את הפרחוני ובדים מסוגיו יש לרוב בחנויות ביפו בירושלים או חנויות דים מהסוג הזה.
בהצלחהצפה בקובץ המצורף 327235
ראיתי תחפושת כזו בחנות שופ שופ בבני ברק, זו חנות זולהמחפשת לשכור או לקנות תחפושת של דוור לגיל 7-8
היתה מישהי פה ששמה תמונה של תחפושת של גלידה, כמו שזה היה נראה בתמונה שזה שהיא חיברה 2 משולשי בד , מילאה עם חומר מילוי קצת, והרעיון פה היה שהיא חיברה את זה לגוף התינוק כמו סינר.תנו רעיון איך לחפש תינוק בן חודשיים וחצי לדג
שופ שופ בבני ברקמחפשת לקנות תחפושת של דוור, או חלק מהתחפושת
לילד בן 8 גובה 120 ס"מ בערך.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: