למי שהיא יש תמונות של תחפושת של כושית??
איפה קנית את הסמלים בחנות סידקית?אני קניתי חולצה יפה בקידי שיק . קניתי בירושלים סמלים כולל אילו הכחולים שמחברים ביד. ומכנסים יפות צמודות. ויצא תחפושת יפהיפה
נדמה לי שספרי גאולהאשמח לשמוע היכן בירושלים קנית את הסמלים.
תודה רבה!
עדיין רלוונטי?תיקון טעות הגילאים: שנה וחצי ושלוש
לא. בעלי קנה בים נראה לי שבספרי גאולה. אני מתכוונת לא לסמלים שקונית בסדקית אלא לכחולים בכתף. ועליהם מודפסת הדרגות.איפה קנית את הסמלים בחנות סידקית?
ואיפה אפשר להשיג במרכז?
וחולצה תכלת מוכרים השנה? יש לבת?
נראה לך שחייבים לשלב בין המאכלים לתחפושות או שהעיקר שיש כל מיני סוגים?אני רוצה לחפש את הילדים שלי לעמים ומשלוח מנות תואמים של מאכל מכל ארץ, הבו רעיונות לארצות שאפשר להתחפש אליהם וגם לשלוח משהו מתאים במשלוח מנות
וופל בלגי, קפה טורקי, מלאווח תימני, שוקולד שוויצרי, בוטנים אמריקאיים, קרפ צרפתי...
אפשר לעצב משלוח עם כל סוגי המאכלים, על הקלקר לתקוע את הדגל המתאים ליד כל מאכל ובאמצע דגל עם כיתוב 'אין כמו ... בכל העולם'
מחפשת טלית קטנה אמיתית לתחפושת עבור ילד כבן 7
איפה ניתן להשיג? או אם למישהוא יש כזה דבר?[/QUOTE
בקו המשפחתי שלנו מישהי שמה מזמן הקראה על ארצותאני רוצה לחפש את הילדים שלי לעמים ומשלוח מנות תואמים של מאכל מכל ארץ, הבו רעיונות לארצות שאפשר להתחפש אליהם וגם לשלוח משהו מתאים במשלוח מנות
וופל בלגי, קפה טורקי, מלאווח תימני, שוקולד שוויצרי, בוטנים אמריקאיים, קרפ צרפתי...
אפשר לעצב משלוח עם כל סוגי המאכלים, על הקלקר לתקוע את הדגל המתאים ליד כל מאכל ובאמצע דגל עם כיתוב 'אין כמו ... בכל העולם'
פליז עזרה מהיצירות פה
אני רוצה לחפש את הילדים שלי לעמים ומשלוח מנות תואמים של מאכל מכל ארץ
הבו רעיונות לארצות שאפשר להתחפש אליהם וגם לשלוח משהו מתאים במשלוח מנות
תודה רבה
אשמח לתמונות ורעיון לביצועאחד תות ואחד בננה. משלוח מנות על בסיס תות- בננה.
אמריקאית=בייגל אמריקאיאשמח לשמוע גם את התגובות
היתה לי, הושאלה ולא שבה אלי (אולי מכאן תצמח הישועה? כבר כמה שנים אני מחפשת אותה...) והתמונות שיש לי עדיין מהעידן שלא היה לנו מחשב...יש למישהיא תחפושת של בננה?
אני רוצה לראות תמונה להשראה.
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: