יש לימחפשת דווריות או אביזרים לדווריות לגילאי שנה ושנתים
וגם תחפושת של "ילדה סוכר" לגיל חודשיים בערך...
יש לימחפשת דווריות או אביזרים לדווריות לגילאי שנה ושנתים
לשתי הגילאים?יש לי
וגם תחפושת של "ילדה סוכר" לגיל חודשיים בערך...
להשכרה תחפושת ליצנים לגילאי 3 ו4 בערך, כל ליצן כולל: בגד 2 חלקים, גרביונים, נעליים, כובע ומשקפיים, להשכרה 50 ש"ח כל אחד,
תחפושת נסיכים לגיל שנה וחצי ולגיל 3 בערך, להשכרה ב40
2 תחפושות רב חובל ומלחית התחפושת רב חובל ללא מכנסיים ללא נעליים, רק כובע וחולצה (אפשר לשים מכנס שחור,) והמלחית כוללת שמלה וכובע ונעליים, תחפושות רב חובלים במידה 5 בערך, והמלחית לגיל שנתיים, להשכרה כל אחד ב40 ש"ח,
מחפשת להשכרה 2 תחפושות הצלה לגילאי 6
צפה בקובץ המצורף 310206
צפה בקובץ המצורף 310205
צפה בקובץ המצורף 310204
להשכרה תחפושת ליצנים לגילאי 3 ו4 בערך, כל ליצן כולל: בגד 2 חלקים, גרביונים, נעליים, כובע ומשקפיים, להשכרה 50 ש"ח כל אחד,
תחפושת נסיכים לגיל שנה וחצי ולגיל 3 בערך, להשכרה ב40
2 תחפושות רב חובל ומלחית התחפושת רב חובל ללא מכנסיים ללא נעליים, רק כובע וחולצה (אפשר לשים מכנס שחור,) והמלחית כוללת שמלה וכובע ונעליים, תחפושות רב חובלים במידה 5 בערך, והמלחית לגיל שנתיים, להשכרה כל אחד ב40 ש"ח,
יש לזה גם סט לגבר כובע וחולצה מידה מדיום /לארג להשכרה ב25
מחפשת להשכרה 2 תחפושות הצלה לגילאי 6
צפה בקובץ המצורף 310206
צפה בקובץ המצורף 310205
צפה בקובץ המצורף 310204
באיזו עיר?תחפושת נסיכים לגיל שנה וחצי ולגיל 3 בערך, להשכרה ב40
[
משכירה?בובת חרסינה[
ביתר עילית! מגיעים גם לערים נוספותבאיזו עיר?
תוכלי בבקשה לשלח לי תמונה של הפופקורן למיל וכן יש לך קישור של הסינריםזה מה שעשיתי שנה שעברה, מוכרות פופקורן, כלום עבודה וקצר המון מחמאות.
מקווה שאני זוכרת את כל השלבים:
בחצאית נעזרתי בגיסה שיש לה מכונת פתירה (עשינו ברטר.. אני עיצבתי לה את התמונות של התחפושות )
לקחנו בד לבד לבן, ועל זה הצמדנו רצועות של בד אדום ומזה היא תפרה לי את החצאיות. (גזרה ישרה, גומי פנימי למעלה וזהו)
לסינר קניתי סקאי חרדל, שלא מצריך אוברלוק, וגזרתי בגזרה של סינר מהכל בשקל.. הצמדתי רצועות לקשירה מאחורה.
את הלוגו מקדימה הדפסתי בסובלימציה על לבד. (יש לי קובץ למעונינות)
לכובע קניתי כוס של פופקורן, (כאן קצת הסתבכתי עם הגודל המדויק שישב טוב, וחברתי לזה גומי כדי שלא יפול.) ולזה הצמדתי שוליים מכובע פלסטיק פשוט ועל ה הדבקתי המון פופו
כן אשמח לקבל את הקובץ
עדיין אקטואלי?למי שרוצה להשקיע בתחפושת כלה רצינית
יש לי 3 שמלות כלה אמיתיות ממש
שאפשר לעשות מהן תחפושת
מוכרת בהזדמנות כל אחת ב-100 ש"ח בלבד.
הקודמת זוכה!
(והקודמת ביותר תוכל גם לבחור מהמגוון...)
כמובן שצריך תיקונים
בפרט אם זה למידה ממש קטנה
זה יכול להיות עבודה בערך כמו לתפור חדש
אבל זה עדיין זול יותר ממחיר של בדים יקרים...
מעלה תמונה רק לדוגמה...
צפה בקובץ המצורף 309906
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: