יש לי פינגוין לגיל שנהמחפשת תחפושות של פינגווינים לגיל שנה ושלוש
בזול.
לא משהו שיעלה הון עתק בחנויות לקראת פורים
אהבתי את הרעיון הגזעי והוא ממש מתאים לי!תחפושת קלה קלה ומשגעת עשינו לגיל כמה חודשים שלא רצינו לסרבל את התינוק עם אביזרים אבל רצינו שיתחפש: הוא התחפש לפסיכולוג ורשמנו לו:
___________ (השם שלו)
פסיכולוג
...כי כולם משוגעים עלי
התלבושת היה כיד הדמיון הטובה עלינו (משקפים מצוירים שלייקס פפיון וכמובן התווית עם הנ"ל)
זה היה בתקופת הסיפור של המוביילים (כמדומני) שהיה את היועצת עם ארגז הכלים שלה
אז בתור משלוח מנות הכנו "ארגז הכלים של הפסיכולוג _____" ועל כל מוצר רשמנו "כלי" C.B.T. וכו' לפי ראשי תיבות... לקינוח פורמי הכנסו בפנים אבחון לסבא וסבתא והדודים כמה הם משוגעים לגמרי (עליו) ומתנהגים (איתו) בצורה לא נורמלית...
הכל היה עם לוגו ובלנק מסודר כיאה לפסיכולוג שאמא שלו גרפיקאית...
לא אני לא מוכרת. הדרכה בכיף!!!!מוכרת במקרה?
אשמח להדרכה כיצד הכנת במידה ולא....
תודה רבה
הדובדבן שבקצפת.אני מחפשת רעיון לתינוק שיהיה בפורים בן חמישה חדשים. משהו דובשני, לא מסובך, ושאפשר אולי לקשר למשלוח מנות.... (נכד ראשון...)
לא סגנון קנוי כמו סמי הכבאי וכד'....
אהבתי את הרעיון הגזעי והוא ממש מתאים לי!
יש לך אולי תמונה?
ואשמח גם אם תוכלי בבקשה לשלוח לי את האבחון לסבא ולסבתא
אני גם מחפשת רעיון לתחפושת מקורית לתאומים בן ובת בני שנתים,
למי יש?
רעיון מהמם ומקורי שעשינו לתאומות בנות כמה חודשים שהיו בעגלה אבל יכול להתאים גם לך
אותו דבר = אוטו דוור
הם היו הדווריות והפכנו את העגלה שלהם לאוטו דואר מהמם, עליו שמנו את הכיתוב אותו דבר בלוגו של הדואר בשתי הווריאציות, שמנו לוחית רישוי שעשויה מתאריך הלידה וכל מיני שטויות כאלה, היה מדהים!
עוד רעיון נדוש יותר אבל גם חמוד- זקן וזקנה אבל להחליף- את הבת לזקן ואת הבן לזקנה
הצלחות!
יש לך תמונה?<רעיון מהמם ומקורי שעשינו לתאומות בנות כמה חודשים שהיו בעגלה אבל יכול להתאים גם לך
אותו דבר = אוטו דוור
הם היו הדווריות והפכנו את העגלה שלהם לאוטו דואר מהמם, עליו שמנו את הכיתוב אותו דבר בלוגו של הדואר בשתי הווריאציות, שמנו לוחית רישוי שעשויה מתאריך הלידה וכל מיני שטויות כאלה, היה מדהים!
עוד רעיון נדוש יותר אבל גם חמוד- זקן וזקנה אבל להחליף- את הבת לזקן ואת הבן לזקנה
הצלחות!
אני יעשה חיפוש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: