נכתב ע"י לללי;2441578:חצאית טוטו ידנית יכולה להתאים לתחתית עבור שמלת כלה?
נכתב ע"י מ גולד;2381080:מחפשת רעיון חמוד לתינוקת בת שנה,
שאפשר ליצור לבד או לקנות בזול,
בלי להשכיר וכו'...
(בובה היא היתה כבר שנה שעברה...)
נכתב ע"י chani581827;2440812:יש למישהי רעיון להביא משלוח מנות שקשור לבמבה חוץ מחטיפי הבמבה?
תודה
נכתב ע"י some;2441868:אני חיפשתי את הבן שלי שנה שעברה לילד במבה. והמשלוח היה מהמם!!!-
קניתי מגש זכוכית מחולק לשניים, בצד אחד שמתי בוטנים שלמים (עם הקליפה, גדולים כאלו)
ובצד השני הכנתי שוקולדים בצורת בוטנים שנראו ממש בוטנים אמתיים!!
(ערבבתי חמאת בוטנים עם שוקולד לבן, שפכתי בתבנית מיוחדת ובכל צד של החור הנחתי בוטן קטנה מקולפת, כך יצאה צורה של בוטן גדול!!)
בנוסף צרפתי קנקן זכוכית עם שכבות של במבה: נוגט, אדומה, וניל ורגילה...
יצא מדהים!
אם את צריכה את התבנית בכיף- אני בירושלים. (חיפשתי לפחות בארבע חנויות חד פעמי עד שמצאתי כזו...)
נכתב ע"י ינשופי;2441880:איזה משקיעניות!!! למי אתם מביאים את המשלוח הזה? רק להורים או גם לידידים, מכרים וקרובי משפחה נוספים?
נכתב ע"י תרצה613;2412172:יש רעיון איך לחפש ילדון בן 3.5 לעולה רגל?
2 אחיו הגדולים מתחפשים לכהן גדול וכהן הדיוט, ואחותו הקטנה לקרבן
מחפשים בשבילו תחפושת שתשלים את הסדרה
יש למישהי רעיון איך לבצע? זכור לי שפעם העלו משהו כזה אבל אין לי יכולת לחפור בכל האשכולות...
אם למישהי יש רעיון אחר מתאים, אשמח מאוד!
נכתב ע"י some;2441900:את זה הבאתי להורים, והוספתי לגיסים הקטנים שעוד בבית מארזים קטנים עם תמונה חמודה שלהם והבן שלי ובמבות...
ולהורים נשאר מתנה המגש זכוכית והקנקן.
למכרים ולידידים לא עשיתי משהו שקשור לתחפושת של הילד, למה זה אמור להיות קשור אליהם ולעניין אותם?
נכתב ע"י some;2441868:אני חיפשתי את הבן שלי שנה שעברה לילד במבה. והמשלוח היה מהמם!!!-
קניתי מגש זכוכית מחולק לשניים, בצד אחד שמתי בוטנים שלמים (עם הקליפה, גדולים כאלו)
ובצד השני הכנתי שוקולדים בצורת בוטנים שנראו ממש בוטנים אמתיים!!
(ערבבתי חמאת בוטנים עם שוקולד לבן, שפכתי בתבנית מיוחדת ובכל צד של החור הנחתי בוטן קטנה מקולפת, כך יצאה צורה של בוטן גדול!!)
בנוסף צרפתי קנקן זכוכית עם שכבות של במבה: נוגט, אדומה, וניל ורגילה...
יצא מדהים!
אם את צריכה את התבנית בכיף- אני בירושלים. (חיפשתי לפחות בארבע חנויות חד פעמי עד שמצאתי כזו...)
נכתב ע"י chani581827;2440812:יש למישהי רעיון להביא משלוח מנות שקשור לבמבה חוץ מחטיפי הבמבה?
תודה
נכתב ע"י 4481;2442204:למשהו יש רעיון לביצוע של תחפושת טבח? אשמח לתמונות
נכתב ע"י HP10;2443247:חשבתי לעשות את שלושת הבנים שלי לצוות בנייה,
יש לכם רעיון לבנות? (שלוש ו4 חוד')
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: