נכתב ע"י רבקה א;2016081:את יכולה מכנס אדום וחולצה לבנה שתדפיסי עליה את הסמל של הדואר וכובע מצחיה קטן אדום או לבן עם הסמל
נכתב ע"י אביגיל אינש;2025054:בקשת עזרה !
אני מחפשת את הבן שלי לשליח פיצה (בהשראה מכאן בפרוג..)
יש למשהו להוריד לי את הלוגו של "פיצהלי"???
ממש תודה!
נכתב ע"י רחל1234;2024657:מחפשת לשדרג תחפושת בנאי לילד בן שלוש, החגורת כלי עבודה שמגיעה עם התחפושת לא משהו וממש קטנה, איך אפשר לעשות חגורה לבד או להוסיף איזה אביזר מתאים שישדרג את התחפושת קצת.
נכתב ע"י אביגיל אינש;1998693:מחפשת רעיון לנושא "בית"
(כיתה ו')
בסוף החלטנו על...
"בזק"
הכי טוב בבית...
אני צריכה עזרה, מה לשים לה על הראש?
יש למשהוא רעיון?
כמו"כ הן צריכות להביא משלוח מנות מתאים, מה אפשר לעשות?
נכתב ע"י אביגיל אינש;2028160:תכיני לה פאה שעשויה מחוטי טלפון מסולסלים...נכתב ע"י אביגיל אינש;1998693:מחפשת רעיון לנושא "בית"
(כיתה ו')
בסוף החלטנו על...
"בזק"
הכי טוב בבית...
אני צריכה עזרה, מה לשים לה על הראש?
יש למשהוא רעיון?
כמו"כ הן צריכות להביא משלוח מנות מתאים, מה אפשר לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: