חסיד אמיתי
משתמש מקצוען
למי יש תמונה או איך נראה תחפושת של סוכן שב"כ וכדו' ?
חוץ מאקדח ואוזניה
חוץ מאקדח ואוזניה
לבן שלי היה גם משקפי שמש שבחציין הן מראה (בצד הפנימי)למי יש תמונה או איך נראה תחפושת של סוכן שב"כ וכדו' ?
חוץ מאקדח ואוזניה
את יכולה לחפש אותם ל TOO GETHER -שני גזרים ומאחורה לרשום לאחד TOO ולשני GETHER.למישהי יש תחפושת יפה לתאומים בני 9 חודשים?
מוכנה לשלם טוב
איך הוא התלבש ?לבן שלי היה גם משקפי שמש שבחציין הן מראה (בצד הפנימי)
כך שרואים מי נמצא מאחוריך.
אין לי מושג איפה קנינו.
עט מצלמה.
תעודת סוכן שב"כ.
ישלנו בובת חרסינה ל3 שמלה משובצת אדומה עם קטיפה בחלק העליון וסרט פפיון אדום תואם את את מעוניינת צרי קשר במייל RABIFAM03 ג'ימל..מחפשת נסיכה או בובת חרסינה לילדה בת 3-4 ולבן שנה
עם הספריי מתנפח של הבנייה רצועות ספוג סול מגולגל ומרוסס צינורות גומי במטר או לתפור מבד ולמלא באורלון או שקיות צמר גפן וכדומה..למישהו יש רעיון איך אפשר להכין בייגלס לתחפושת של מוכר כעכים?
אפשר לשאול -מאיפה התמונה של הבבושקה? אני רוצה להתחפש השנה וזה לא למידותי...להשכרה תחפושת בובשקה
מידה 7-8
80 ש"ח
מצורף תמונה
התחפושת כוללת:
שמלה
סינר
מטפחת
תיק
וכיסוי לנעליים
0527171628
צפה בקובץ המצורף 1066806
שלחי לי את כתובת המייל ואשלח לךאפשר לשאול -מאיפה התמונה של הבבושקה? אני רוצה להתחפש השנה וזה לא למידותי...
איזה מידה?למכירה תחפושת שמלת כלה של סופרשיין כולל תחתית וטול נלבשה פעם אחת
נקנה ב300 שקל ומוכרים אותה ב 220
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: