לא הייתי בונה על זה בכללללזה מה שהמוכר רשם לי:
יקירי, סליחה, מוצר זה צריך להמתין למילוי, אנא המתן בסבלנות, כאשר המילוי יגיע, אנו ניתן עדיפות לארגן משלוח עבורך
יש לי למה להמתין??
האם מוצרים שאני מזמינה היום, שתוך 15 יום אמור להגיע,
(כתוב אספקה משוערת עד 09/03... שזה מאוחר מדי)
שימו לב מה קורה כשהזמנה שאמורה להגיע תוך 15 ימים לא נשלחה וחפרתי למוכרגם אני מצטרפת, מי יודעת אם אפשר לקחת סיכון על משלוח תוך 15 יום????????
לא הצלחתי להבין את תגובת המוכר...שימו לב מה קורה כשהזמנה שאמורה להגיע תוך 15 ימים לא נשלחה וחפרתי למוכר
זו לא תגובתו אבל המציאות היא שההזמנה תבוטל אוטומטית תוך 10 שעות אם לא תישלחלא הצלחתי להבין את תגובת המוכר...
אפשר הסבר?
ואם עכשיו כותב לי שישלח תוך 2 ימים, על הזמנה שאמורה להגיע ב2/28, יש סיכוי שיגיע???זו לא תגובתו אבל המציאות היא שההזמנה תבוטל אוטומטית תוך 10 שעות אם לא תישלח
יכול להיות שזה קיים בכל הזמנה שנכללת תחת קטגוריית "תוך 15 יום"
או שהמוכר תיכנת את זה ככה, זה אני לא יודעת
[באתי לבטל את ההזמנה וראיתי את זה אז אמרתי, נחכה...]
בטח, יש שבועיים ויומיים.ואם עכשיו כותב לי שישלח תוך 2 ימים, על הזמנה שאמורה להגיע ב2/28, יש סיכוי שיגיע???
עדיף
הייתי שמחה לחפש, אבל לא נראה שיגיע עד פוריםהי, אני מחפשת תחפושת למבוגר,
סוג של בובת ענק- כזו שמכסה גם את הראש.
למה לא יגיע עד פורים??הייתי שמחה לחפש, אבל לא נראה שיגיע עד פורים
למה לא יגיע עד פורים??
יש עוד 4 פלוס חודשים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: