אי אפשר לשלוח לישראל????שמלת כלה
אחד משתיהם
Amazon.com: שמלת נשף ארוכה לילדות עם שרוול 3/4 טול גב V עמוק תחרה וינטג' מסיבת חתונה שמלת נסיכה טקס תחרות יופי שמלת מקסי, 4-5t : ביגוד, נעליים ותכשיטים
Amazon.com: שמלת נשף ארוכה לילדות עם שרוול 3/4 טול גב V עמוק תחרה וינטג' מסיבת חתונה שמלת נסיכה טקס תחרות יופי שמלת מקסי, 4-5t : ביגוד, נעליים ותכשיטיםwww.amazon.com
תודה !!!יש שופ שופ בית שמש וגם בבביתר
רוצה מיקומים מדויקים כתובות ואיפה עוד יש?
תודה !!!
אשמח לכתובת בבית שמש (לא מצאתי בגוגל .... )
[/QUOT
עכשיו אני רואה שבבית שמש אין רק בבני ברק ביתר וירושלים
ירושלים סגור עכשיו
@לבטוב , תודה רבה!
למה לא נפתחים?@לבטוב , תודה רבה!
אבל איזה עצוב, גם הקישורים האלו לא נפתחים לי בעבודה הזאת. אוף!
מקווה למצוא מחשב הגיוני יותר באנשהו...
כי זה חסימה מוזרה כזאת, של צוות המשרד.למה לא נפתחים?
אויש, תמחקי את אריזת המתנה, כדי שלא תטעי אחרים, זה של קריסמסכמה דברים חחחחחמודים:
25.99US $ |ילדים ומבוגרים רובוט קוספליי תלבושות ילד וגברים או נשים ליל כל הקדושים כיף תלבושות|תחפושות לילדים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com19.99US $ |למבוגרים וילד אריזת מתנה תלבושות ליל כל הקדושים חג המולד ושנה החדשה מסיבת יום הולדת מתנה תלבושות| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com8.61US $ 53% OFF|VIKITA ילדה נסיכת שמלת סתיו חתונה מסיבת יום הולדת טוטו Vestidos ילדים שמלות בנות ילדי תחפושות חג המולד|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לאאויש, תמחקי את אריזת המתנה, כדי שלא תטעי אחרים, זה של קריסמס
שימי לב, זה המתנה שסנטה מביא מביא בחג המולד.לא
שמתי את זה
כי אני הייתי לוקחת את זה
לדעתי זה לא קשור
אולי הצבעים טיפה מזכירים
רוב הסייכוים שכןאם אני מזמינה עכשיו מאלי אקספקרס, עד פורים זה יגיע?
לדעתי איןבעיה לחפש כמובן בלי הכובעשימי לב, זה המתנה שסנטה מביא מביא בחג המולד.
את לא רואה שיש לו את הכובע של סנטה על הראש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: