יש עוד שמלות לבובה לבת שנה ו3?
אני מוצאת שם באזור 150-200 ש"ח
3.46€ 21% OFF|Winter Weiche Warme Nette Perücke Big Geflecht Kinder Mädchen Prinzessin Hut Baby Kinder Gestrickte Hut Geburtstag Weihnachten Party 48 52cm Heißer|Hüte & Mützen| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מחפשת תחפושת של מיני מאוס לתינוקת בת חצי שנה,
למישהי יש קישור לעלות לי?
תודה!
1.83₪ 85% OFF|דיסני מיקי עכבר פלסטיק אריזת בקבוק חמוד נייד סוכריות שוקולד צנצנת תיבול בקבוק רב תכליתי סיר גלישת מתנה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1.83₪ 81% OFF|דיסני מיני מאוס 6 יח'\חבילה נייר פופקורן תיבת אירוע מסיבת ממתקי אריזת מתנה ילד ילדה מסיבת יום הולדת חד פעמי תיבת חטיף אספקת|שקיות מתנה וחומרי אריזה| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1.83₪ 87% OFF|6pcs Custom דיסני מיני עכבר יום הולדת מים בקבוק יין תוויות אריזת מתנה מדבקות סוכריות תיק כורכת תינוק מקלחת המפלגה דקור| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com7.53₪ 40% OFF|12pcs עטיפות + 12pcs Toppers מיני עכבר נייר Cupcake עוגת Toppers עטיפות ילדים מסיבת יום הולדת אספקת קישוט|ציוד לקישוט עוגות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com25.57₪ 59% OFF|מיני מאוס המפלגה התייחסו ורוד סוכריות עוגיות אריזת מתנה Diy לטובת שקיות Goodies תיבת עם ידיות מושלם עבור בנות המפלגה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com7.27₪ 40% OFF|מיני מאוס נייר סוכריות קופסא מתנת שקיות פופקורן קופסות ילדים מיני מסיבת יום הולדת קישוט מתנת תיק אספקת מקלחת תינוק| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com12.04₪ 20% OFF|10pc ססגוניות עכבר צורת סוכריות תיבת מיני פלסטיק תיבת חג המולד חתונת מסיבת יום הולדת קישוט אספקת מתנה לילדים|שקיות מתנה וחומרי אריזה| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com12.04₪ 20% OFF|10pc ססגוניות עכבר צורת סוכריות תיבת מיני פלסטיק תיבת חג המולד חתונת מסיבת יום הולדת קישוט אספקת מתנה לילדים|שקיות מתנה וחומרי אריזה| - AliExpress
מישהי מכירה את הקישור של הבובה הזאת?
או קישור אחר למשהו דומה לילדה בת שנתיים?
66.84₪ 30% OFF|LZH 2021 ילדה ילד של שמלת ליילוד תינוק בגדים בתוספת קטיפה נסיכת שמלה לילדים בגדי בנות סתיו החורף שמלות 1 4Y|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
השמלות האלו מומלצות מניסיון של כמה נשים13.43€ 48% OFF|LZH 2021 Mädchen kinder Kleid Für Neugeborene Baby Kleidung Plus Samt Prinzessin Kleid Für Kinder Kleidung Mädchen Herbst Winter kleider 1 4Y|Kleider| - AliExpress
שמלה דומה:
40.25€ 5% OFF|4 teile/satz Rot Samt Herbst Winter Mädchen Vintage Spanisch Kleid Bommel Ball Prinzessin Kleid Lolita Weihnachten Party Kleid für Mädchen|Kleider| - AliExpress
קש
כאן יש לך סט מושלםנסיכים: בן בגיל 4 בת בגיל 2 ובן בגיל חצי שנה?
יש משהו מומלץ מניסיון או עם דירוג טוב?
תודה!
מחפשת תחפושת של מיני מאוס לתינוקת בת חצי שנה,
למישהי יש קישור לעלות לי?
תודה!
@אני זה אני :)כאן יש לך סט מושלם
ק.ש.
43.72₪ 45% OFF|2022 חדש קיץ שמלה קצר פאף שרוולי כיכר צווארון ירוק לבן טלאים שמלה + בגד גוף בנות אחות התאמת בגדי E9288| | - AliExpress
@אני זה אני :)
או בורדו קטיפה
65.05₪ 45% OFF|חדש שנה סתיו משפחה התאמת בגדים ארוך שרוולים יין אדום טלאים Romper + נסיכת שמלת ילדה תאומים אחות תלבושות E9509| | - AliExpress
אם תרצי אחפש לך משהו מתאים לילד
ק.ש.
תודה!! הזמנתי את השמלה הראשונה, יודעת אם צריך תחתית? עם איזה גרביים ונעליים שילבת את זה?השמלות האלו מומלצות מניסיון של כמה נשים
בבקשה ק"שהיי, אשמח לקבל קישורים לתחפושת 'תות' עבור תינוקת בת תשעה חודשים??
תודה מראש..
בשמחה!@פנינה ריימונד תודה על העזרה!! הלכתי על הסט קטיפה בורדו, ראית משהו מתאים לילד בן 4? מחפשת ממש תחפושת של פורים, לא בגד חגיגי. תודה!
לא מצאתיאני צריכה פפיון לגבר עם הדפס דונאטס
וגם נעליים מתאימות לתינוקת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: