סרוג, מאליאקספרססרוג או תפור?
אני מחפשת גם מינימאוס לתינוקת קטנה
סרוג, מאליאקספרססרוג או תפור?
אני מחפשת גם מינימאוס לתינוקת קטנה
מחפשת בשביל אחותי דחוף להזמין תחפושת של בננה לתינוקת וילדה קטנה
תודה רבה!לא בטוח שיגיע עד פורים...19.49US $ |4-12m Infant Girl Boy First Picture Photo Shoot Outfits Tiny Baby Boy Cute Animal Hat Photography Props Baby Fotografie Props - Kids Hats & Caps - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
לילדות יש את הסגנון הזה:תודה רבה!
יש גם לילדה?
ואיך מצאת? בחיפוש לפי המילה בננה הוא לא מוצא לי כלום!!!
יש את זה מגיל 4 ומעלה בננה בסגנון עליזתודה רבה!
יש גם לילדה?
ואיך מצאת? בחיפוש לפי המילה בננה הוא לא מוצא לי כלום!!!
לגיל שנה עד שלש אין ממש בננה?אם התכוונת לגילאי 2-3 אפשר חצאית טוטו צהובה
6.28US $ 10% OFF|Cute Baby Yellow Tutu Skirts Girls Fluffy Tulle Skirts Ballet Pettiskirts Tutus With Ribbon Bow Kids Party Costume Skirts Cloth - Skirts - AliExpress
אם את אוהבת את הסגנון, נראה לי שזה יכול להתאים:לגיל שנה עד שלש אין ממש בננה?
איזה חמוד הקטנציק! זה שק?אם את אוהבת את הסגנון, נראה לי שזה יכול להתאים:
ק.ש.25.68US $ 50% OFF|Adult Children Carnival Clothing Funny Banana Suit Cute Yellow Costume Light Halloween Fruit Fancy Party Festival Dance Costume| | - AliExpress
ככה זה נראה...איזה חמוד הקטנציק! זה שק?
המידה הכי קטנה שם זה 100-115אם את אוהבת את הסגנון, נראה לי שזה יכול להתאים:
ק.ש.25.68US $ 50% OFF|Adult Children Carnival Clothing Funny Banana Suit Cute Yellow Costume Light Halloween Fruit Fancy Party Festival Dance Costume| | - AliExpress
הבגד בצבע גוף מאוד יקר, יש במחיר שפוי?תחפושת בובת במבה אוסם מאליאקספרס
כאן יש לך חולצה ומכנס בצבע גוף
13.63US $ 33% OFF|Kids T Shirts 2021 New Spring Autumn Mar Boys Girls Cute Long Sleeve Modal T Shirts Baby Child Cotton Fashion Tops Tees Clothes - T-shirts - AliExpress
וכאן סיכה של התלתל הכתום
0.85US $ 35% OFF|1 Pair Cosplay Costume Pin Hairpins Costume Horn Halloween Headwear Small Demon OX Horn Hair Clips Gothic Party Hair Accessories|Women's Hair Accessories| - AliExpress
תחתון - טיטול תכלת
5.21US $ 18% OFF|Baby Cotton Training Pants Panties Baby Diapers Reusable Cloth Diaper Nappies Washable Infants Children Underwear Nappy Changing|Cloth Diaper| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com6.76US $ 38% OFF|3 Piece/lot Kids 100%cotton Panties Girl Baby Infant Newborn Fashion Solid Cute Bow Striped Dots Underpants For Children Gift Cn - Underwear - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1.81US $ 30% OFF|Baby Reusable Diaper Pants Cloth Diapers For Children Training Pants Adjustable Washable Breathable Ecological Diaper Baby Stuff - Cloth Diapers - AliExpress
נעליים כתומות גבוהות
12.95US $ 30% OFF|Toddler Infant Winter Boots Baby Girls Boys Snow Boots Outdoor Soft Bottom Non-slip Warm Plush Windproof Child Boots Kids Shoes - Boots - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com11.66US $ 28% OFF|Infant Toddler Boots Winter Baby Girls Boys Snow Boots Warm Plush Soft Bottom Genuine Leather Outdoor Kids Children Shoes - Boots - AliExpress
קש לא מנסיון
יש את אלוהבגד בצבע גוף מאוד יקר, יש במחיר שפוי?
קשהבגד בצבע גוף מאוד יקר, יש במחיר שפוי?
זה ממש מתאים לילדה, ק"שתודה רבה!
יש גם לילדה?
תודה. אבל זה גם לא לגיל שאני צריכה (2-4)זה ממש מתאים לילדה, ק"ש
19.34US $ 12% OFF|Children Bad Banana Costumes Cosplay Kid Halloween Costumes Girl's Sponge Banana Jumpsuit Christmas Party| | - AliExpress
בדיוק הזמנתי אתמול מהקישור הזה בדיוק. זה יספיק להגיע לי לפני פורים? תוך כמה זמן הגיע לכם?הזמנתי מהקישור שאני אצרף כאן , בחצי מחיר !!! הגיע מושלם !!!!!ממליצה , זה כולל כובע , ומבד קטיפה ,עם כיסוי פנימי
מדהים !
13.61US $ 30% OFF|תינוק בנות לוליטה שמלות בגדים לילדים בנות שמלות אביב ארוך פאף שרוול קשת שמלת נסיכת בנות מסיבת שמלות Vestidos|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אלי הגיע מאד מהר , אבל עכשיו יש להם חג והבתי שכל מה שמזמיניםעכשיו כבר יגיע אחרי פורים ,אבל אולי יהיה לך נס...בדיוק הזמנתי אתמול מהקישור הזה בדיוק. זה יספיק להגיע לי לפני פורים? תוך כמה זמן הגיע לכם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: