אהבתי את התחפושת הזו.
למה עוד היא יכולה לשמש, חוץ מאליס בארץ הפלאות?
יש לך ניסיון עם קניה של הנל? או זה רק משיטוט ברשת
הזמנתי את זה
https://he.aliexpress.com/item/Girl...32786182352.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6wrskD
טוטו צבעונית לפרפר
הזמנתי את אותו דבר לפני כחודש, איפה יש בובה מיני מאוס במחיר הגיוני?
לא הגיע רק הזמנתי לפני כמה ימיםכבר הגיע לך?
אם כן איך הגדלים?
האם זה שקוף באופן שמצריך משהו מתחת?
מקפיצה
לדעתך לילדה בת 3.5 קטנה איזה מידה כדאי לפי מה שלקחת? ולילדה בת 7? יספיק לי מידה 7?
כן, היום קבלתי הודעה,עדין לא לקחתי מהדוארהגיע כבר?
אני העליתי תמונה של תאומים מיקי ומיני מאוס באשכול התחפושות תשע"ח, זה ממש פשוט, את המכנס האדום הזמנתי מנקסט ותפרתי מעל 2 אליפסות לבנות מגופיה ישנה, קניתי בגד גוף שחור (הוא היה עדיין עם טיטול) אבל את יכולה חולצה שחורה, שלייקס צהובים קניתי באחד הבזארים של התחפושות וכן הקשת עם האזניים, חוץ מזה גרביים צהובות ונעליים שחורות. הציעו לי בזמנו לשים את הגרביים מעל הנעליים שייראה יותר אמיתי, אבל לא הייתי מסוגלת שילכלך נוראות את הגרביים (גם אם לא אשתמש בהן שוב)יש לכם קישור עם המלצות למיקי מאוס לבן גיל ארבע חמש?
לאיזה תחפושת?שנה שעברה הזמנתי את https://he.aliexpress.com/item/2017...32778878044.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.qPw33G
מאוד מוצלח.
לבובת חרסינה פשוטהאהבתי את התחפושת הזו.
למה עוד היא יכולה לשמש, חוץ מאליס בארץ הפלאות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: