(מקווה שעשיתי נכון את הציטוט)יש לי תחפושת טוגזר לגיל 4-6 חודשים בערך ואביזרים משלימים לגנן לגיל 4ו5 להשכרה/מכירה
מי שמעונינת בתמונה שתשלח לי מייל
אני משכירה ב-100 ש"ח לשתי התחפושות, כולל הכל:@מרניניג אם המיני ומיקי לגיל 4 חודשים לא נתפסו כבר אשמח לקבל
מיקי ומיני מאוס טוב לך? יש לי לגיל שנתיים וחצי
חייב להיות קשור לעצם היותם תאומות?יש כאן רעיון לתאומות בנות 3?
תודה רבה לכל המסיעים!
חמוד! אהבתי!!חייב להיות קשור לעצם היותם תאומות?
כי את הצמד שלי אני מחפשת תמיד בתחפושת קלאסית - אבל בדאבל, זה תמיד מרים את התחפושת.
אם יש להם שיער ארוך - שנה שעברה חיפשתי לילדי חלאקה, יצא מגניב ממש.
מבחינת לבוש - דרש להשיג סט כמו בתמונות היהודיות של ילדי החלאקה, חליפה, חולצה ומכנס.
את השיער אספנו עם סיכות וכיפה, כשעל הכיפה הדפסנו את השם האמיתי שלהם. היה מצחיק להסתובב ברחוב, כשכל מי שקלט את השם על הכיפה - צחק ונהנה.
כן, בשמחה. רק את האוזניים אין לי, אבל הן עולות גרושים בחנויותעדין רלוונטי?
אשמח לקבל
תודה
איך לשלוח לך מייל?יש לי תחפושת טוגזר לגיל 4-6 חודשים בערך ואביזרים משלימים לגנן לגיל 4ו5 להשכרה/מכירה
מי שמעונינת בתמונה שתשלח לי מייל
אני אשמח למיקי ומיני מאוסמיקי ומיני מאוס טוב לך? יש לי לגיל שנתיים וחצי
טוגזרמקפיצה שוב..
מחפשת רעיון לתחפושת לתאומות שלי בנות שנתיים אוטוטו אבל שמנמנות..
לא חתן-כלה ואלא מיני ומיקי, משו אחר... לא חייב משלים אפשר אותו דבר
חשבתי על סוכריה- למישהי יש רעיון איך או בכלל תחפושת אחרת
תודה רבה!
יש לי להשכרה ב-60 ש"ח לזוג (2 חולצות +2 מכנסיים)מחפשת רעיון לתחפושת לתאומות שלי בנות שנתיים אוטוטו אבל שמנמנות..
לא חתן-כלה ואלא מיני ומיקי, משו אחר... לא חייב משלים אפשר אותו דבר
חשבתי על סוכריה- למישהי יש רעיון איך או בכלל תחפושת אחרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: