מחפשת רעיון כללי לצוות. שמתאים משהו לבית כבר נתנו בעבר כל מה שקשור לשולחן שבת חג. מתנה בסביבות 500 שח
בובה או סקוטית.מצ"ב קישור של תחפושת שראיתי בעלי אקספרס https://he.aliexpress.com/item/4000...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
לאיזה תחפושת זה מתאים?
שמלה מהממת ככה היא אכן נראית במציאות? אשמח לקבל תמונות לא הצלחתי לשלוח לך הודעה באישי.שנה שעברה הבנות שלי התחפשו לכפריות- היה מהמם!
הקישור ההוא כבר לא פעיל.
אולי תמצאי באזור שלו שמלות מתאימות,
או תמצאי אותה ממוכר אחר>
6.96US $ |חמוד ילדים בנות רצועה לפרוע שמלה ללא שרוולים טוטו תחרה פסים טול תחרה קצה נסיכת ילדה שמלת בגדים|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יתכן שתהיה לי אפשרות להשאיל, מוקדם לי מידי לדעת.
בני ברק. יכול להיות שבשבת אהיה בירושליםמאיפה את?
הבת שלך בת 6? איזה מידה הזמנת לה? האם זה טוב עליה?לבת שלי הזמנתי כבר כמה שנים (כרגע בת 6) שמלה לבנה, סרפן בלי שרוולים.
זאת הזמנתי להשנה, טרם ראיתי:
₪ 25.92 35%OFF | ילדה שמלת שנה החדשה תלבושות ילד שמלות בגדי בנות מסיבת נסיכת Vestidos 5 6 7 8 שנה יום הולדת שמלת חג המולד טבילה
מהמם!הבת שלי מתחפשת לכלה, הבן לחתן, ואת התינוקת שתהיה בת 3 חודשים אני רוצה לחפש לזר כלה, איך אני משיגה או מכינה כזו תחפושת?
חשבתי לחבר לבגד הרבה פרחים מלאכותיים, איפה משיגים את זה?מהמם!
אהבתי
הדפסה של זר כלה, על האוברול/ על החולצה + סרט פרחים על הראש
שמלה מהממת!!לאיזה תחפושת זה מתאים?
פרחים עם גבעול? רק את הראשי פרחים?חשבתי לחבר לבגד הרבה פרחים מלאכותיים, איפה משיגים את זה?
ברור שרק את הראשים, למה סרבול? חשבתי פרחים רכים, זה תינוקת קטנה שלא מתהפכת עדיין.פרחים עם גבעול? רק את הראשי פרחים?
לדעתי זה יהיה לתינוקת קצת סירבול..
אם את רוצה אז יש לי המון פרחיםברור שרק את הראשים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: