רועת אווזיםמחפשת על אותו רעיון בגילאים מתחת ל3.
בת ושני בנים.
רועת אווזיםמחפשת על אותו רעיון בגילאים מתחת ל3.
בת ושני בנים.
תודה תודה תודה!!!!!!עלי אקספרס טוב?
לבת שלי הזמנתי כבר כמה שנים (כרגע בת 6) שמלה לבנה, סרפן בלי שרוולים.
זאת הזמנתי להשנה, טרם ראיתי:
₪ 25.92 35%OFF | ילדה שמלת שנה החדשה תלבושות ילד שמלות בגדי בנות מסיבת נסיכת Vestidos 5 6 7 8 שנה יום הולדת שמלת חג המולד טבילה
שנים קודמות הזמנתי, והיה מקסים:10.98US $ 35% OFF|Girl Dress New Year Costume Kid Dresses Girls Clothes Party Princess Vestidos 5 6 7 8 Year Birthday Dress Christmas Baptism - Girls Casual Dresses - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
₪ 29.88 31%OFF | 2018 ילדים אלגנטי פרל עוגת נסיכת שמלת בנות שמלות לחתונה ערב מסיבת רקמת פרח ילדה שמלת ילדה בגדים
14.73US $ 30% OFF|2018 Kids Elegant Pearl Cake Princess Dress Girls Dresses For Wedding Evening Party Embroidery Flower Girl Dress Girl Clothes - Girls Casual Dresses - AliExpress
₪ 26.28 34%OFF | נסיכת פרח ילדה שמלת קיץ טוטו חתונה מסיבת יום הולדת ילדים שמלות עבור בנות ילדים תלבושות נער לנשף עיצובים
8.57US $ 30% OFF|Princess Flower Girl Dress Summer Tutu Wedding Birthday Party Kids Dresses For Girls Children's Costume Teenager Prom Designs - Girls Casual Dresses - AliExpress
זאת תחפושת טבח מהממת בגרושים:
₪ 15.53 13%OFF | 2019 שף ילדים תחפושות בישול בגדי תינוקת תינוק ילד מטבח אחיד קוספליי תחפושות סינר למעלה כובע עבור קרפט אפייה
4.8US $ 12% OFF|2019 Chef Kids Costumes Cooking Clothing Baby Girl Baby Boy Kitchen Uniform Cosplay Costumes Apron Top Cap For Craft Baking - Cosplay Costumes - AliExpress
זאת תחפושת טייס, השתמשתי לבן 7:
₪ 51.13 39%OFF | ילדים של יום טייס אחיד דיילת קוספליי ליל כל הקדושים תחפושות לילדים תחפושת ילדה ילד קפטן מטוסים מפואר בגדים
הזמנתי גודל 120-130 והיה קצת גדול.17.55US $ 32% OFF|Children\'s Day Pilot Uniform Stewardess Cosplay Halloween Costumes for Kids Disguise Girl Boy Captain Aircraft Fancy Clothing| | - AliExpress
אני על הצמד שלי חושבת שהכי יהלום אותם- חתול ועכבראני צריכה תחפושות סט- לבן 5 ובת שנה וחצי
הרעיונות שיש לי הם:
בשרי – חלבי
מוכר פופקורן- ופופקורן
מוכר ימבמבם וסוכר
סבא וסבתא
אופה- קאפקייק
זוג ירושלמיים
אבל הכי מוצא חן בעיני נראה לי- זה
חנות/ מוכר משחקים ובובה.
יש לכם השראות/ קישורים/ רעיונות?
תודה מראש!
יש לי כבשה שתפרתי על בסיס ההשראה הזאת, לגיל שנה.מחפשת להשכיר\לקנות תחפושת של טלה מסוימת -מאמריקה
צבע ורוד לבן לגיל שנה + כמו בתמונה YONIT0504*GMAIL.COMצפה בקובץ המצורף 782266
וואו זה מהממם! ממש אליפות! אבל אני מחפשת דוקא בדיוק את השניה....יש לי כבשה שתפרתי על בסיס ההשראה הזאת, לגיל שנה.
בלי ורוד אבל.
משכירה ב150 כולל חולצת בסיס וגרביון.
צפה בקובץ המצורף 787994
צפה בקובץ המצורף 787999
תחפשי לבוב הבנאי ובובה.אני הולכת בסוף על חנות/ מוכר משחקים לבן ובובה לבת.
תודה.תחפשי לבוב הבנאי ובובה.
יותר פרקטי מתחפושת שלמוכר משחקים לילד בן חמש.
זאת תחפושת טייס, השתמשתי לבן 7:
₪ 51.13 39%OFF | ילדים של יום טייס אחיד דיילת קוספליי ליל כל הקדושים תחפושות לילדים תחפושת ילדה ילד קפטן מטוסים מפואר בגדים
הזמנתי גודל 120-130 והיה קצת גדול.17.55US $ 32% OFF|Children\'s Day Pilot Uniform Stewardess Cosplay Halloween Costumes for Kids Disguise Girl Boy Captain Aircraft Fancy Clothing| | - AliExpress
אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת כשאת אומרת מוזנח ומרושל... את יכולה להעלות צילום מסך של התמונה המדוברת?בדיוק חשבתי להזמין כזה לילד בן 8, איך זה במציאות? לא מוזנח קצת? והכובע קשיח?
פשוט בתמונות שיש למטה הם מראים ילדה עם התחפושת והיא נראית מוזנחת ביותר...מרושל כזה...ולא עומד יציב כמו בתמונות של הבנים למעלה...
תודה על המידע!!!
בתמונה הראשונה הם נראים ממש יפה ובתמונה השנייה זה לא ממש נראה כזה ...אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת כשאת אומרת מוזנח ומרושל... את יכולה להעלות צילום מסך של התמונה המדוברת?
היינו מרוצים מאוד מהתחפושת! היא כן נראית "תחפושתית" מבד ניילוני כזה... אבל ככה גם התחפושות שמוכרים בארץ.
הכובע קשיח (למיטב זכרוני. אני כמעט בטוחה. כמו כובעי שוטר שמקובלים בתחפושות)
זה באמת היה קצת גדול על הבן שלי, ממליצה לקחת מידה פחות, אני מקווה שהשנה יעמוד עליו יותר מוצלח. ובמכנסיים בכלל לא השתמשנו מרוב שהיו גדולים עליו... לבש סתם מכנס שחור.
כמובן זה מגיע מקומט מאוד וצריך לגהץ. אני לא בטוחה אם גיהצתי או רק תליתי ישר על קולב למשך כמה זמן.
נראה כאילו גדול עליה, לא?בתמונה הראשונה הם נראים ממש יפה ובתמונה השנייה זה לא ממש נראה כזה ...
צפה בקובץ המצורף 788943
צפה בקובץ המצורף 788945
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: