לא רציתי להסיט את השרשור של המתכון אז עברתי לפה-
רק הבננות רלוונטיות, זה נותן טעם? ואיך את מקציפה אותם?
ומיונז זה ביצים
אשמח לדעת על עוד תחליפים, שנותנים אווריריות ומגבשים.
לא קמח תפו"א, לא קורנפלור, לא סודה לשתיה.
תודהיש תחליף ביצים בשם רד מי'ל (מחנות טבע כמו ניצת הדובדבן)
באופן כללי ניתן להמיר בבננות מוקצפות, אני ניסיתי מיונז מוקצף עם מים ומעט קמח ללא גלוטן- יצא מרקם טוב.
רק הבננות רלוונטיות, זה נותן טעם? ואיך את מקציפה אותם?
ומיונז זה ביצים
אשמח לדעת על עוד תחליפים, שנותנים אווריריות ומגבשים.
לא קמח תפו"א, לא קורנפלור, לא סודה לשתיה.