מה זה?עיין ערך KFC
קיים גם משהו קרמי?יש כאלה שמשתמשים במוצרי קוקוס כתחליף
קרם קוקוס (לא שמן) מעולה להקרמה, מרקים וכדומה זה?
קיים גם משהו קרמי?
וזה לא נותן טעם אחר לגמרי?
עוף מטוגן עם ציפוי..מה זה?
קרם קוקוסקיים גם משהו קרמי?
וזה לא נותן טעם אחר לגמרי?
יקר זה יחסי..תודה
אבל זה משהו מאוד יקר אם צריך להשתמש בו הרבה
במקרה של עוף מטוגן נוסח KFC התחליף המתאים הוא חלב צמחי פלוס מיץ תפוזיםעוף מטוגן עם ציפוי..
קרם קוקוס
במקרה של תבשילים מהמטבח הערבי אני לא חושבת שיש תחליףבהרבה מתכונים של שפים לא יהודיים או לא דתיים יש יוגורט או קרם פרש גם בתבשילים בשריים
עם מה אפשר להחליף את זה כשמדובר בתבשיל מלוח?
אני חדש פה, מה זה כל הערכם האלה, איך מחפשים אותםע"ע קישואים ממולאים מהמטבח הערבי -סורי.
יכול להיות אני לא ניסיתיבמקרה של עוף מטוגן נוסח KFC התחליף המתאים הוא חלב צמחי פלוס מיץ תפוזים
כך יש גם נוזל חלבי וגם חומציות ושניהם מרככים את העוף.
הדגמתי מתכון שמשתמש ביגורט. אם יש מתכום מסוים שאתם מחפשים אפשר לשאול נקודתית וכולם ישמחו לסייע.אני חדש פה, מה זה כל הערכם האלה, איך מחפשים אותם
בדרך כלל כששואלים ברור מקבלים תשובה ברורה..תודה לכל העוזרים
אבל לא התכוונתי למטבח הערבי אלא אני רואה יותר סרטונים משפים צרפתים המכינים רטבים לבשר וכדומה
חס וחלילה לוותר. אין על הרטבים של המטבח הצרפתיבדרך כלל כששואלים ברור מקבלים תשובה ברורה..
ועל הרטבים של השפים הצרפתים אפשר לוותר..גם בחלבי וגם בבשרי
יוגורטבהרבה מתכונים של שפים לא יהודיים או לא דתיים יש יוגורט או קרם פרש גם בתבשילים בשריים
עם מה אפשר להחליף את זה כשמדובר בתבשיל מלוח?
טוב אז על הטובים של הצרפתיים המפונפנים אני מדלג בקלילות..חס וחלילה לוותר. אין על הרטבים של המטבח הצרפתי
יש ברשת מגוון רחב של כתבות בנושא , מומלץ לחפש ולהעמיק - כי יש התאמות ספציפיות לכל מתכון .
כמי שצפה בתוכניות מאסטר שף הישראלי והמאסטר שף הצרפתי ויכול להשוות ביניהם, אני יכול רק לצחוק על הרמה של השפים הישראליםטוב אז על הטובים של הצרפתיים המפונפנים אני מדלג בקלילות..
אנחנו במזרח התיכון ולי מתאים אוכל מחומרים מקומיים..
הבעיה היחידה היא שאשתי אוהבת מותגים שלהם..וזה יקרררר לי
טוב אז כאחד שלא צופה במאסטרשפים למינהם מפני שהכל שם טרף.. אני דוגל בשיטה אחרת -כמי שצפה בתוכניות מאסטר שף הישראלי והמאסטר שף הצרפתי ויכול להשוות ביניהם, אני יכול רק לצחוק על הרמה של השפים הישראלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
18.11
י"ז חשוון
וובינר ייחודי
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: