תרגישי בנח, אני מקיאה יותר מ9 חודשיםאל תהי בטוחה.
9 חודשים בלי לתפקד ורק להקיא.. תאמיני לי שנשימות לא יעזרו פה, הלוואי והיה עוזר.
עד לא מזמן לא האמנתי שיש עוד נשים במצב שלי
נשימות עוזרות. לא בשביל לא להקיא אלא בשביל לנשום בין הקאה להקאה.
תרגישי בנח, אני מקיאה יותר מ9 חודשיםאל תהי בטוחה.
ברוך ה' זה למטרה טובה, רק להודות לה'..תרגישי בנח, אני מקיאה יותר מ9 חודשים
נשימות עוזרות. לא בשביל לא להקיא אלא בשביל לנשום בין הקאה להקאה.
ובמצב כזה אז תשקלי לקחת זופרן בכמות מוגברת (כמובן תתיעצי עם רופא)אל תהי בטוחה.
כרגע זה לא רלוונטי, כי אני לא במצב..ובמצב כזה אז תשקלי לקחת זופרן בכמות מוגברת (כמובן תתיעצי עם רופא)
כדי למעט עוד את ההקאות.
ההקאות עלולות לסכן את העובר יותר מהזופרן.
(ומקווה שאת מקבלת עירוי נוזלים קבוע, וזריקות B12 וכו')
ואו זה באמת קשה, בחילות ועבודה
תקופה לא פשוטה בכל.. תנסי באמת זופרן,
סתם ככה חייבת לציין שאני לקחתי זופרן ועדיין היו לי בחילות. כמובן לא ברמה של לפני הזופרן אבל עדיין היו.. גם לכן זה קרה?
זה אותו דברראיתי שכולם מזכירים פה את הבונג'סטה,
לידיעתכם יש גם דיקלקטין, [ונשות אברכים יכולות לקבל אותו חינם אין כסף]
הפסיקו לייצר את הדיקלקטין ועכשיו מייצרים בונג'סטהראיתי שכולם מזכירים פה את הבונג'סטה,
לידיעתכם יש גם דיקלקטין, [ונשות אברכים יכולות לקבל אותו חינם אין כסף]
רק שאת הדיקלקטין אפשר להשיג בחינם וכנ"ל לנשות אברכיםדרך ארגון חברים לרפואה בב"בהפסיקו לייצר את הדיקלקטין ועכשיו מייצרים בונג'סטה
הוא הרכב קצת שונה לפי איך שהבנתי אבל גם יש למישהו מלאי דיקלקטין, זה גם ייגמר בקרוב
כנל את הבונגסטהרק שאת הדיקלקטין אפשר להשיג בחינם וכנ"ל לנשות אברכיםדרך ארגון חברים לרפואה בב"ב
חסכון של כמה מאות ש"ח
מאמינה שברגע שיגמר להם הדיקלקטין הם יעברו לתת בונג'סטה.רק שאת הדיקלקטין אפשר להשיג בחינם וכנ"ל לנשות אברכיםדרך ארגון חברים לרפואה בב"ב
חסכון של כמה מאות ש"ח
לזופרן יש יותר תופעות לואי ופחות מומלץ ומיועד למי שהבונג'סטה או דיקלקטין לא משפיעוהזופרן בסל התרופות אז עולה ממש זול
כמדומני [לא מידיעה ברורה] שזה ביבוא מחו"ל ולא כמות שנותרה במחסניםמאמינה שברגע שיגמר להם הדיקלקטין הם יעברו לתת בונג'סטה.
מאחר שהפסיקו לייצר את זה אז גם בחו"ל זה יגמר מתי שהואכמדומני [לא מידיעה ברורה] שזה ביבוא מחו"ל ולא כמות שנותרה במחסנים
הדיקלקטין והבונג'סטה לא עוזרים בכלום. כאילו סתם לוקחים כדור ליופילזופרן יש יותר תופעות לואי ופחות מומלץ ומיועד למי שהבונג'סטה או דיקלקטין לא משפיע
אני גם חושבת שבונגסטה לא עוזרתהדיקלקטין והבונג'סטה לא עוזרים בכלום. כאילו סתם לוקחים כדור ליופי
ואולי לאאני גם חושבת שבונגסטה לא עוזרת
אבל מפחדת להפסיק כי אולי יהיה יותר גרוע..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: