דרוש מידע תחושות של אמא לאחר המסיבה...

מצב
הנושא נעול.

אביטלוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כל ה"וואוו" שהגננות עושות זה בשביל להרשים את ההורים
תחשבי שהגן לא היה מקושט\לא היו תלבושות\ שיר אחד...
(גם ההורים היום כל הזמן מרשימים את הגננת, משלוחי מנות, מתנות...)

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
מהכרות קרובה עם כמה וכמה גננות
אוי ואבוי לגננת שלא תשקיע היום. נחמד לכתוב על צלופנים ולזכור את העיקר . אבל אם באמת יעשו מסיבה ברמה של פעם- ההורים יתקיפו בביקורת. רובם
הפיקוח דורש השקעות
וגם אישית- לא נעים להיות זו שלא משקיעה כשככככככל הגנים ליד כן

לורנס

משתמש מקצוען
מהכרות קרובה עם כמה וכמה גננות
אוי ואבוי לגננת שלא תשקיע היום. נחמד לכתוב על צלופנים ולזכור את העיקר . אבל אם באמת יעשו מסיבה ברמה של פעם- ההורים יתקיפו בביקורת. רובם
הפיקוח דורש השקעות
וגם אישית- לא נעים להיות זו שלא משקיעה כשככככככל הגנים ליד כן
בדיוק,
אני גם מכירה כמה גננות, התחרות ביניהן קשה, א"א לדבר איתן בימים לפני המסיבה, הן מוציאות לעצמן את המיץ.
אני לא מבינה את זה, אין לי מה לעשות לזה, לא מדבר אליי שהנושא הוא ים, והקישוט הוא ים והתלבושת היא ים והמתנה גלגל ים. זה לא עושה לי שום ריגוש ועניין.
אצלי גננת נמדדת במהלך השנה, ושום מסיבה, גדולה ומושקעת ככל שתהיה, לא תפצה התנהגות של גננת, ולא תעלה ברמה אף גננת.
אבל שוב, זה בעיני, והבנתי שבעיני אחרים המסיבה כן קובעת (בעיקר בין הגננות)

פשוש

משתמש מקצוען
לילדתי הייתה מסיבה מושקעת במיוחד, כל התקופה האחרונה (מדובר בחודש האחרון לפחות) המשאבים בצוות היו סביב המסיבה, וממילא לא היה מתאים להפריע לגננת בנושאים אחרים כי הרי כל כולה סביב המסיבה המהוללה..
מה אומר? יצאתי מהמסיבה בתחושה כבדה, ככל שהמסיבה יותר מושקעת גם רף הציפיות של האמא עולה וכשהילדה הקטנטונת שלי לא ממש מבצעת את התנועות והריקודים כמצופה ביחס לרוב ילדות הגן, זה מאכזב ולא נעים!
וכמובן שבסוף המסיבה היה ברור שאנו לוקחות את הילדות (10:30 בבוקר!) כי מגיע לגננות שעבדו כ"כ הרבה... ונאלצות להפסיד יום עבודה!
תגידו למה הילדה צריכה את כל הווואו הזה? לא גדול עליה מידיי? לא עדיף משהו פחות מרשים וזוהר אך מתאים לרמת הילדה וגם פחות מפתח ציפיות להורים ומאכזב פחות ?
לוידעת. אני והבת שלי מאד נהנינו מהמסיבה.
הילדה חיכתה לה הרבה וספרנו ביחד איתה את הימים.
היה מושקע. לא משהו מטורף. אבל יפה.
הילדה דווקא התרגשה מאד מכל הבלאגן והטררם וכל דבר הלהיב אותה וריגש אותה. הקישוטים, האורות, התלבושות....
את התנועות היא לא עשתה כמו בבית;). היא מאד התביישה והתרגשה אבל לדעתי היא הייתה הכי יפה וחמודה בגן.
הבנתי אותה שהיא מתביישת. תארו לכם מול כל האימהות....
יצאה זורחת עם הרבה הפתעות.
הגננת הציעה להשאיר אותן בגן אבל אני ריחמתי עליהן ולקחתי אותה איתי. (ממילא הפסדתי יום עבודה...)
היה ממש כיף לראות את השמחה שלה ולהכיר מקרוב את החברות והגננות והגן בו היא בילתה שנה שלמה.
הבן שקטן ממנה בשנה ולומד בגן חיידר קינא בה עד מוות....

h.m Automation

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אוטומציה עסקית
עימוד ספרים
ממש לא רק אצלנו.
נכון, אבל יש דברים שאצלינו מגזימים יותר
מי שמכיר קצת את החמ"ד הרבה מסיבות שלהם פשוטות ומעשיות יותר, וההורים לא פחות מרוצים

אני וביתי

משתמש מקצוען
הפיקוח לא דורש מסיבות מפוארות ובודאי שלא על חשבון השקעה חינוכית בילדי הגן.
אולי אפשר לומר שהרשתות דורשות מהגננות לעשות מסיבה להרשים את ההורים בשביל שיהא רישום לשנה הבאה כי אם יש מסיבה מפוארת זה מדבר להורים אז איפה הבעיה? בגננות? או בהורים?
באמת בבני ברק בגני העירייה הכל הרבה יותר רגוע יש גננות שרואות בזה כרטיס ביקור אבל כל השאר לא כי אין לחץ מלמעלה אולי להיפך דורשים לא להשתגע.
ולמה באמת הרשתות חושבות שזה מה שמעניין את ההורים?

שני כהן 100

משתמש מקצוען
יש בציבור שלנו דרישה הזויה למה שאני מכנה "צלופנים"
הכל צריך להיות וואוו. מרשים. קישוט יוקרתי לסוכות שעבדו עליו חודש במקום להתמקד בימי הדין והרחמים. קישוטים בגני ילדים שהגננת עשתה 80 אחוז מהקישוט כדי שיהיה מרשים. מסיבות מושקעות בתקציבי עתק שבאים על חשבון ההשקעה כל השנה (כל גננת ומורה ומנהלת בית ספר יודעת שהיא צריכה לשמור הרבה כסף למסיבת סוף שנה) אירועים נוצצים ומנצנצים. משלוחי מנות מעלפים (שלא יוצאים בהם ידי חובה) ועוד ועוד.

ואת כל זה מממנים אברכים ואברכיות שבקושי סוגרים את החודש (למעט קהל ההיטקיסטים/ות שכאן;))

הדרישה להפסקת ההגזמות האלה צריכה לבוא מאיתנו ההורים וזה יקל מאוד על כל הצוותים שמשתגעים ממש בתקופות הללו.

הגיע הזמן שילד יכין קישוט מצ'וקמק אבל יזרח מאושר כי הוא עשה אותו. יביא יצירה לא מושלמת בכלל אבל "שלו" שמסיבת סוף שנה תהיה ערכית וחווייתית גם אם לא נוצצת ושאנו נלמד ליהנות מהפשטות
מסכימה לגמרי
וזה לא רק במסיבות היוקרתיוות
זה תקף גם לסטים יקרים של הבגדים לכל המשפחה/עגלות ממותגות וכד'

זה משתנה כמובן מאזור לאזור (יותר בערי המרכז מאשר בפריפריה, ועדיין...)

שפיץ

משתמש פעיל
הפיתרון הכי טוב הוא לפצל את הגן ל2.

בנות בכורות תשתתפנה במסיבה מרהיבה ונוצצת עם מחול מפעילה וזר לאמא הנרגשת והרבה טישו במלאי
לבנות שלישיות ומטה תהיה מסיבה עם ריקוד חופשי בלונים והמון חטיפים. נוכחות האימהות לא חובה.

זיסהלה

משתמש מקצוען
אני גננת שנים עשיתי מסיבות עם אמהות - הפעלה אמא ילד משהו כיפי וחמוד
הייתי תמיד בדעה שהילד מאושר לשבת על ברכי האמא גם אם הוא לא משתף פעולה עצם הביחד אמא ילד זה האושר מתי יש לאמא זמן להיות רק איתי???
לצערי ירד לי כל החשק כשאני מקבלת אח"כ הערות מאמהות / ואפילו אבות שבאים למסור את האכזבה של אישתו כמו זו שפתחה את אשכול .הפסקתי לעשות עם אמהות .
לדעתי אמהות צריכות לשנות את החשיבה -אני לא אומרת זה קשה - אבל תדענה יש לכן רווח שהילגדה בטוח היתה מאושרת לשבת לצידך זו המטרה .
והכי עצוב שהיתה שנה שאמא בגן הפסיקה לשלוח את הילדים שלה כי היא ראתה שבמסיבה היא לא תפקדה סימן שגם בבמהלך השנה -עצוב מאוד שאילו הן האמהות ....
נקודה למחשבה

עוגת שיש

משתמש צעיר
אני מזדהה איתך חלקית.
גם הבת שלי (גן אמצעי) שהיא קטנה בגיל (נולדה בדצמבר) היתה לה מסיבה מושקעת ברמה גבוהה כולל מחזמר! הבת שלי היתה באורות לפני המסיבה שרה, דקלמה וכו'
אבל במסיבה עצמה- לא היתה בקצב, ריחפה, שכחה בקיצור- לא נעים.
הייתי מאוכזבת ממש!
את רואה שכל החברות (כן, כולן!!!) משתפות פעולה, רוקדות בקצב ורק הבת שלי עושה פרצופים, לא בקצב וכו'
אז אנחנו מדברות מתוך האכזבה שלנו!
אם היתה מסיבה מושקעת ברמה והבת שלך היתה סופר מתפקדת לא היית פותחת אשכול.
אבל , כשמאוכזבים יש מנגנון לומר אולי זה לא מותאם לרמה....
אני אישית חושבת שיש אופי של ילדים שמה לעשות, פחות נוצצים על במות, מתרגשים מאד, ולא מתפקדים כמו שמצופה.
וזה בסדר. כולה מסיבה.
בשאר הזמנים היא כן מתפקדת כמו כולן? בחברה היא מסתדרת?
אם כן- הכל טוב וזה מצוין.
נגעת בנקודה מאד חשובה! תודה על ההארה!

חמחם

משתמש מקצוען
חבל על ההשוואה...
יש ילדות יותר ביישניות , וזה בסדר
כאן נשמע מכמה אמהות שהן מאוכזבות! כן! מאוכזבות שהבת שלהן לא כמו האחרות...
די להשוואות!
הילדה מקסימה וחמודה גם בלי שעשתה כלום.
(בלי קשר שהמסיבות היום חרגו מהנורמה, ועל הביקורת הלא ככ מוצדקת לגננות, הן רק רוצות להרשים...)

כתב עט

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני גננת שנים עשיתי מסיבות עם אמהות - הפעלה אמא ילד משהו כיפי וחמוד
הייתי תמיד בדעה שהילד מאושר לשבת על ברכי האמא גם אם הוא לא משתף פעולה עצם הביחד אמא ילד זה האושר מתי יש לאמא זמן להיות רק איתי???
לצערי ירד לי כל החשק כשאני מקבלת אח"כ הערות מאמהות / ואפילו אבות שבאים למסור את האכזבה של אישתו כמו זו שפתחה את אשכול .הפסקתי לעשות עם אמהות .
לדעתי אמהות צריכות לשנות את החשיבה -אני לא אומרת זה קשה - אבל תדענה יש לכן רווח שהילגדה בטוח היתה מאושרת לשבת לצידך זו המטרה .
והכי עצוב שהיתה שנה שאמא בגן הפסיקה לשלוח את הילדים שלה כי היא ראתה שבמסיבה היא לא תפקדה סימן שגם בבמהלך השנה -עצוב מאוד שאילו הן האמהות ....
נקודה למחשבה
מזדהה איתך מאוד כמורה.

למרות שגם אני לא הבנתי מה הענין להשקיע כל כך בכל שלושת הגנים. למה לא רק בגן חובה?
מה הענין כל שנה מסיבות עם האימהות?
מאוד נהניתי מכל המסיבות אבל הרגשתי מיותר.

רוגעל'ה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אם כל הילדות בגן תפקדו, ורק הבת שלך לא. סימן שהגן ברמה טובה.
הבת שלך אולי יותר רחפנית / ביישנית / קטנה בגיל וזה בסדר, מותר לה. לא חשבתי אף פעם להתאכזב מזה.
כל כך ברור לי שיש ילדים כאלה וילדים כאלה, זה לא אומר שהבת שלי לא בסדר או שהיא לא ברמה. ביומיום אני יודעת שהיא צוחקת וטוב לה בגן, ומשחקת עם חברות. אז היא מפספסת כמה תנועות, ולא ממש מרוכזת. שוין. אין מקום לאכזבה.

והגננת?
לוידת, אני קצת מרחמת עליה.
היא עבדה כל כך קשה, בטוחה שהיה לה הרבה יותר קל לשים בריסטול גדול באמצע הגן, וסרט על הצוואר. ושלום על ישראל.
השנה ליוויתי גננת לפני מסיבה. ראיתי את העבודה שלה והחוסר שינה, והריצות, והתלבטויות והרעיונות.
גם אני לא עפה על הדברים האלה. אבל אני לא מסוגלת לתת ביקורת על זה.
זה כאילו משהי הביאה לי מתנה ואני זורקת לה את זה חזרה כי לטעמי היא שילמה מידי יקר. o_O

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה