בדיוק,מהכרות קרובה עם כמה וכמה גננות
אוי ואבוי לגננת שלא תשקיע היום. נחמד לכתוב על צלופנים ולזכור את העיקר . אבל אם באמת יעשו מסיבה ברמה של פעם- ההורים יתקיפו בביקורת. רובם
הפיקוח דורש השקעות
וגם אישית- לא נעים להיות זו שלא משקיעה כשככככככל הגנים ליד כן
לוידעת. אני והבת שלי מאד נהנינו מהמסיבה.לילדתי הייתה מסיבה מושקעת במיוחד, כל התקופה האחרונה (מדובר בחודש האחרון לפחות) המשאבים בצוות היו סביב המסיבה, וממילא לא היה מתאים להפריע לגננת בנושאים אחרים כי הרי כל כולה סביב המסיבה המהוללה..
מה אומר? יצאתי מהמסיבה בתחושה כבדה, ככל שהמסיבה יותר מושקעת גם רף הציפיות של האמא עולה וכשהילדה הקטנטונת שלי לא ממש מבצעת את התנועות והריקודים כמצופה ביחס לרוב ילדות הגן, זה מאכזב ולא נעים!
וכמובן שבסוף המסיבה היה ברור שאנו לוקחות את הילדות (10:30 בבוקר!) כי מגיע לגננות שעבדו כ"כ הרבה... ונאלצות להפסיד יום עבודה!
תגידו למה הילדה צריכה את כל הווואו הזה? לא גדול עליה מידיי? לא עדיף משהו פחות מרשים וזוהר אך מתאים לרמת הילדה וגם פחות מפתח ציפיות להורים ומאכזב פחות ?
ממש לא רק אצלנו.יש בציבור שלנו דרישה הזויה למה שאני מכנה "צלופנים"
נכון, אבל יש דברים שאצלינו מגזימים יותרממש לא רק אצלנו.
מסכימה לגמרייש בציבור שלנו דרישה הזויה למה שאני מכנה "צלופנים"
הכל צריך להיות וואוו. מרשים. קישוט יוקרתי לסוכות שעבדו עליו חודש במקום להתמקד בימי הדין והרחמים. קישוטים בגני ילדים שהגננת עשתה 80 אחוז מהקישוט כדי שיהיה מרשים. מסיבות מושקעות בתקציבי עתק שבאים על חשבון ההשקעה כל השנה (כל גננת ומורה ומנהלת בית ספר יודעת שהיא צריכה לשמור הרבה כסף למסיבת סוף שנה) אירועים נוצצים ומנצנצים. משלוחי מנות מעלפים (שלא יוצאים בהם ידי חובה) ועוד ועוד.
ואת כל זה מממנים אברכים ואברכיות שבקושי סוגרים את החודש (למעט קהל ההיטקיסטים/ות שכאן)
הדרישה להפסקת ההגזמות האלה צריכה לבוא מאיתנו ההורים וזה יקל מאוד על כל הצוותים שמשתגעים ממש בתקופות הללו.
הגיע הזמן שילד יכין קישוט מצ'וקמק אבל יזרח מאושר כי הוא עשה אותו. יביא יצירה לא מושלמת בכלל אבל "שלו" שמסיבת סוף שנה תהיה ערכית וחווייתית גם אם לא נוצצת ושאנו נלמד ליהנות מהפשטות
נגעת בנקודה מאד חשובה! תודה על ההארה!אני מזדהה איתך חלקית.
גם הבת שלי (גן אמצעי) שהיא קטנה בגיל (נולדה בדצמבר) היתה לה מסיבה מושקעת ברמה גבוהה כולל מחזמר! הבת שלי היתה באורות לפני המסיבה שרה, דקלמה וכו'
אבל במסיבה עצמה- לא היתה בקצב, ריחפה, שכחה בקיצור- לא נעים.
הייתי מאוכזבת ממש!
את רואה שכל החברות (כן, כולן!!!) משתפות פעולה, רוקדות בקצב ורק הבת שלי עושה פרצופים, לא בקצב וכו'
אז אנחנו מדברות מתוך האכזבה שלנו!
אם היתה מסיבה מושקעת ברמה והבת שלך היתה סופר מתפקדת לא היית פותחת אשכול.
אבל , כשמאוכזבים יש מנגנון לומר אולי זה לא מותאם לרמה....
אני אישית חושבת שיש אופי של ילדים שמה לעשות, פחות נוצצים על במות, מתרגשים מאד, ולא מתפקדים כמו שמצופה.
וזה בסדר. כולה מסיבה.
בשאר הזמנים היא כן מתפקדת כמו כולן? בחברה היא מסתדרת?
אם כן- הכל טוב וזה מצוין.
מזדהה איתך מאוד כמורה.אני גננת שנים עשיתי מסיבות עם אמהות - הפעלה אמא ילד משהו כיפי וחמוד
הייתי תמיד בדעה שהילד מאושר לשבת על ברכי האמא גם אם הוא לא משתף פעולה עצם הביחד אמא ילד זה האושר מתי יש לאמא זמן להיות רק איתי???
לצערי ירד לי כל החשק כשאני מקבלת אח"כ הערות מאמהות / ואפילו אבות שבאים למסור את האכזבה של אישתו כמו זו שפתחה את אשכול .הפסקתי לעשות עם אמהות .
לדעתי אמהות צריכות לשנות את החשיבה -אני לא אומרת זה קשה - אבל תדענה יש לכן רווח שהילגדה בטוח היתה מאושרת לשבת לצידך זו המטרה .
והכי עצוב שהיתה שנה שאמא בגן הפסיקה לשלוח את הילדים שלה כי היא ראתה שבמסיבה היא לא תפקדה סימן שגם בבמהלך השנה -עצוב מאוד שאילו הן האמהות ....
נקודה למחשבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: