ראובן הלוי
משתמש חדש
האם פועל קו מבי ברק לאשדוד
אני חושבת שהבעיה היא בעיקר בדרום.יש אוטובוסים לירושלים?
(מאזור נתניה)
אין רכבות במבצעים ומלחמות,אפשר לנסוע ברכבת
התחבורה הציבורית פועלת במתכונת מצומצמתמה קורה בכל הארץ עם תחבורה ציבורית מישהו יודע ?
אין מידע בשום מקום.
הנהגים הערביים לא התייצבו לעבודה, והם מהווים אחוז גבוה מסך הנהגים בארץבשביל פשוטי האזרחים שלא מחזיקים רכב תח"צ זה כמו מים וחשמל!!!
והנהגים היהודים או בצו 8 או לוקחים חיילים לדרום/צפון או כל מקום אחא שצריך...הנהגים הערביים לא התייצבו לעבודה, והם מהווים אחוז גבוה מסך הנהגים בארץ
תחב"צ עירונית פועלת בגוש דן, אבל בלו"ז עם תדירות נמוכה יותררכבות פעילות באיזור המרכז
כמו כן אתמול בערב אוטובוס עירוני היה פועל בגוש דן
מסוגלים לעלות על אוטובוס המוחזק עי ישמעאלי?לא מבין למה מי שלא מחזיק רכב הוא אזרח סוג ב'?
מילא בדרום אני מבין
אבל מה עם המרכז ובוודאי מה עם הצפון?
ככל הידוע כבר הסיעו את כל החיילים לאזורי הלחימה...
בשביל פשוטי האזרחים שלא מחזיקים רכב תח"צ זה כמו מים וחשמל!!!
הרי אין הגבלות על רכבים פרטיים
אז למה על תח"צ יש כן הגבלות???
זה מזכיר מזכיר לי את השושן פורים הידוע
שהשרים שנוהגים ברכבי שרד החליטו שהכניסה לירושליים זה רק לאזרחים סוג א' בעלי רכבים פרטיים
ולא לאזרחים סוג ב' שמתניידים עם תח"צ...
הרבה נהגים נמצאים במילואים,לא מבין למה מי שלא מחזיק רכב הוא אזרח סוג ב'?
מילא בדרום אני מבין
אבל מה עם המרכז ובוודאי מה עם הצפון?
ככל הידוע כבר הסיעו את כל החיילים לאזורי הלחימה...
בשביל פשוטי האזרחים שלא מחזיקים רכב תח"צ זה כמו מים וחשמל!!!
הרי אין הגבלות על רכבים פרטיים
אז למה על תח"צ יש כן הגבלות???
זה מזכיר מזכיר לי את השושן פורים הידוע
שהשרים שנוהגים ברכבי שרד החליטו שהכניסה לירושליים זה רק לאזרחים סוג א' בעלי רכבים פרטיים
ולא לאזרחים סוג ב' שמתניידים עם תח"צ...
לידיעתך, כל אזרח במדינת ישראל נעזר בהרבה נותני שירות ערבים בבתי חולים בתי מרקחת ניקיון וכו' לאזרחים שאינם עשירים כמוך, כשמבטלים להם תח"צ , זה אומר שאין עבודה (הבנקים לא מתחשבים ולפעמים גם אצל הבוסים זה עילה לפיטורים ובודאי שאי אפשר במצב הזה להתחיל עבודה חדשה) ועוד הרבה דברים, תמיד (גם בתקופת הקורונה) היה מדהים לראות את הדאגה של המדינה לבטיחות/בריאות משתמשי התח"צ לפני כל הדברים.מסוגלים לעלות על אוטובוס המוחזק עי ישמעאלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: