האתר אינו זמיןהאתר נפתח זה עתה
הפקת תעודות של משרד הבריאות
תו ירוק מאפשר להיכנס למקומות שמחויבים לפעול לפי הנחיות התו הירוק. תעודת קורונה משמשת ליציאה מישראל. כאן תוכלו להפיק בקלות את שניהם.corona.health.gov.il
נשוב בקרוב
502
האתר אינו זמיןהאתר נפתח זה עתה
הפקת תעודות של משרד הבריאות
תו ירוק מאפשר להיכנס למקומות שמחויבים לפעול לפי הנחיות התו הירוק. תעודת קורונה משמשת ליציאה מישראל. כאן תוכלו להפיק בקלות את שניהם.corona.health.gov.il
תעשי רענן כמה פעמים עד שזה יחזור לךהאתר אינו זמין
נשוב בקרוב
502
גם לי אותה בעיה.אני מצליחה לפתוח את האתר ולמלא פרטים,
אבל שאני מגיעה לקבלת קוד אימות משום מה אני לא מקבלת שיחה לטלפון כשר...
גם אניאני מצליחה לפתוח את האתר ולמלא פרטים,
עד שהוא מגיע הוא כבר לא תקףהקוד מגיע אחרי המון המון זמן
פשוט תחכו
נכון!עד שהוא מגיע הוא כבר לא תקף
נכון!
קרה לי ממש כעת.
מטה ההסברה למאבק בנגיף הקורונה: בשל העומסים בהנפקת התו הירוק החדש החל מהלילה, ניתן יהיה השתמש בימים הקרובים במקביל גם בתו הירוק הקודם, אנו מודים לכם על הסבלנות.ממש מעצבן כי בחורי הישיבות צריכים תו ירוק בכדי להיכנס לכנס מחר בארנה
מקווה שבבוקר זה יעבוד
אני מצליחה לפתוח את האתר ולמלא פרטים,
תודה רבהמטה ההסברה למאבק בנגיף הקורונה: בשל העומסים בהנפקת התו הירוק החדש החל מהלילה, ניתן יהיה השתמש בימים הקרובים במקביל גם בתו הירוק הקודם, אנו מודים לכם על הסבלנות.
בקיצור מישהו יודע תוך כמה זמן יש תו ירוק למחלים שעבר חצי שנה מההחלמה האם זה מיד אחרי החיסון או שצריך שבוע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: