למה מסוכן? עשינו את זה שבוע שעבר ותוך 20 דק' היינו עם דרכון ביד!מרגיש לי מסוכן מידי
(אה, התענוג עלה 760 ש"ח בתשלום מראש באתר, בתשלום במקום זה עולה כ100 ש"ח יותר)
למה מסוכן? עשינו את זה שבוע שעבר ותוך 20 דק' היינו עם דרכון ביד!מרגיש לי מסוכן מידי
אין עם זה שום בעיה.שאלה למבינים בתחום
יש לי דרכון בר תוקף הבעיה הוא שהתחתנתי ובתעודת זהות שיניתי כבר סטטוס את השם שלי עדיין לא שיניתי רק כתוב בספח שאני נשואה(יש לי עדיין גם את הספח הישן)
בדרכון כתוב לי שאני רווקה
האם יעשו לי בעיה עם זה?
ואם אני משתמשת עם הספח הישן האם יש אפשרות לעלות על זה שיש לי כבר ספח מעודכן?
מעניין. כשהגעתי שלנות סטטוס - לא הסכימו, מאחר שיש לי דרכון בתוקף וחייבים לעדכן גם אותו. נאלצתי לקבוע תור נוסף ולגיע עם הת.ז. והדרכוןשאלה למבינים בתחום
יש לי דרכון בר תוקף הבעיה הוא שהתחתנתי ובתעודת זהות שיניתי כבר סטטוס את השם שלי עדיין לא שיניתי רק כתוב בספח שאני נשואה(יש לי עדיין גם את הספח הישן)
בדרכון כתוב לי שאני רווקה
האם יעשו לי בעיה עם זה?
ואם אני משתמשת עם הספח הישן האם יש אפשרות לעלות על זה שיש לי כבר ספח מעודכן?
מחיר חורף הסתיים אתמול ה 28.2.23אפשר לעשות דרכון זמני תוך כמה ימים בלשכות ללא הזמנת תור בכלל
הוא תקף לשנה ועכשיו במחירי חורף יותר זול.
דרכונים זמניים בלשכות ברחבי הארץ
במסגרת הצעדים, אותם מקדמת רשות האוכלוסין וההגירה במטרה להתגבר על העומס, הנובע מהביקוש הרב לדרכונים, אנו שמחים להודיע כי החל מיום ראשון, 27.11.22 (ג׳ כסלו התשפ״ג), יוכל הציבור להגיש בקשה לדרכון זמני בלשכות מינהל האוכלוסין.www.gov.il
הבוט לחידוש דרכון וזימון תור מהיר לרשות האוכלוסין
זקוקים לתור מהיר לרשות האוכלוסין במקום לחכות 5 חודשים? במקום לבזבז זמן יקר בניסיון לתפוס תור קרוב פנוי, הבוט של פיקטיים יבצע זאת עבורכם! הבוט עובד 24/7 וסורק את מערכת התורים של משרד הפנים וברגע שהוא מזהה תור פנוי שמתאים לכם מבחינת זמן ומיקום הוא יקבע אותו עבורכם. אז אם אתם מתכננים לטוס בקרוב...picktimebot.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: