בדקתי כמעט בכל הארץ הכי קרוב מצאתי עוד חודש אבל המרחק גדול מאוד.את יכולה או כנ"ל, לבוא על הבוקר ולהיכנס.
או לקבוע תור לימים הקרובים בקריות או בצפון....וכדו'...(עשינו את זה לפני זמן קצר.)
המון הצלחה וטיסה נעימה.
תבדקי אולי תור לת.ז. אחרי שיש תור אפשר לעשות הכלבדקתי כמעט בכל הארץ הכי קרוב מצאתי עוד חודש אבל המרחק גדול מאוד.
מעניין בדרך כלל אחרי שיש כבר יש תור אין אפשרות לקבוע עוד אחד.תבדקי אולי תור לת.ז. אחרי שיש תור אפשר לעשות הכל
כנ"ל בסניף ב"ב משתיים במשפחה שהלכו על הוקר לפני 8 ומיד קבלומלי היתה ת'בעיה הזו השבוע-
מישהו שמבין אמר לי ללכת על הבוקר, ולהתחנן קצת...
המקום היה ריק!!! ריק!!!
4 פקידים ישבו וחיכו.....
נכנסתי.
תוך שניות עשו לי....
[כן דרש קצת לדבר על לב השומר...... אבל לא מעבר]
מידיעה???זה כי יש מאכערים שתופסים את כל התורים הקרובים, ואם אתם צריכים לעשות בדחיפות דרכון - אין לכם ברירה אלא לפנות למאכער...
ובשטח זה לא משנה ? גם אם קבעו תור לת.ז. אפשר להוציא דרכון?מניסיון
לכתוב שרוצים להוציא ת.ז. יש תורים קרובים יותר...
(קרה לי פעם שרציתי לעשות גם ת.ז. וגם דרכונים וראיתי שלת.,ז. יש תור קרוב, לעומת דרכון...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: