יראת גאולה
משתמש מקצוען
יש חניות בשפע ברחוב למטה, כמה דקות הליכה בעליה.מישהו יודע להגיד לי על מצב החנייה ליד השגרירות בירושלים.
תודה!
אפשר להוריד את המשפחה צמוד לשגרירות ואז לרדת לחפש חניה.
יש חניות בשפע ברחוב למטה, כמה דקות הליכה בעליה.מישהו יודע להגיד לי על מצב החנייה ליד השגרירות בירושלים.
תודה!
כן. הכוונה צריך לשלם??כן
ניתן להתחיל את הטופס לפני ולסיים אחרי
לדעתי כדאי לחכות ולראות איך יתפתח העניןהי,
אני צריכה לטוס באוקטובר, האם יש סיכוי שעד אז יהיה פטור מויסה?
או לא לקחת סיכון ולקבוע תור, פשוט חבל לי לשלם סתם(צריכה לשלם ל5 אנשים)
לכאורה שלחו לכם הודעת smsלגבי תשלום.איך מקבלים דרכון? דרך שליח עד הבית?
כבר כמעט עשרה ימים שזה עומד ככה-
משהו יודע מה התהליך?
צפה בקובץ המצורף 1409756
שילמתם כבר על המשלוח?איך מקבלים דרכון? דרך שליח עד הבית?
כבר כמעט עשרה ימים שזה עומד ככה-
משהו יודע מה התהליך?
צפה בקובץ המצורף 1409756
שילמתי בשגרירות 50 ש"ח - משהו כזהשילמתם כבר על המשלוח?
לכאורה שלחו לכם הודעת smsלגבי תשלום.
צריך להתקשר לדואר, לשלם, ואז יביאו לכם את זה הביתה
בהצלחה!
לאשילמתי בשגרירות 50 ש"ח - משהו כזה
חוץ מזה יש עוד תשלום?
SSN בארץ אפשר לבקש רק פיזית במסגרת תור לשגרירות.@שירותי ויזה לארה"ב בכדי לעשות SSN ל- 2 ילדים קטנים אפשר לעשות זאת דרך הדואר?
או שחייבים לבוא פיזית?
אני עשיתי פעם לאחד הילדים ע"י שליחת הדרכון בדואר,SSN בארץ אפשר לבקש רק פיזית במסגרת תור לשגרירות.
השלוחה של SS בארץ לא לגמרי מתפקדת. לפעמים בקשות לא מעובדות, לפעמים לוקח המון זמן, ואין עם מי לדבר.
אם תרצו אפשר לשלוח למשרד של SS בארה"ב את הטופס בקשה+דרכון של הילדים+דרכון של אחד ההורים.
הם מנפיקים את הכרטיס תוך כמה ימים ושולחים לכתובת שתרשמו בארה"ב (דודים/חברים וכדו')
ואת המסמכים מחזירים לאותה כתובת בארה"ב תוך כמה שבועות.
הבעיה שהמסמכים נשלחים חזרה בדואר רגיל בלי מעקב.
עשינו את זה פעם ע"י שליחה בDHL לשם (עלה כמה עשרות שקלים), קיבלנו את הכרטיס מיד, ואת המסמכים אחרי כמה חודשים ומאמצים וקצת עגמת נפש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: