נשמע שהם סותרים את עצמם- כי לפי אפשרויות הבחירה תור לדרכון ראשון הוא אותו תור לCRBAמשהו יכול לעזור לי?
קבעתי תור בקונסוליה עבור דרכון ראשון לילד שקיבל תעודת אזרחות בארהב.
למעשה קיבלתי במייל :
Applicants with a CRBA appointment but are actually applying for a passport because the child already has a CRBA. In this case, you must cancel your CRBA appointment and instead
האם זה אומר שלא יקבלו אותי? אם כן איזה סוג תור אני צריכה לפספורט רגיל?
זה ההודעה המלאה:משהו יכול לעזור לי?
קבעתי תור בקונסוליה עבור דרכון ראשון לילד שקיבל תעודת אזרחות בארהב.
למעשה קיבלתי במייל :
Applicants with a CRBA appointment but are actually applying for a passport because the child already has a CRBA. In this case, you must cancel your CRBA appointment and instead
האם זה אומר שלא יקבלו אותי? אם כן איזה סוג תור אני צריכה לפספורט רגיל?
הזמנתי בקישור הזה תור לשבוע הבא,
באתר הזההזמנתי בקישור הזה תור לשבוע הבא,
לתומי חשבתי שזה תור לויזה
יש קישור ששייך להזמין ויזה לארצות הברית? (אני יודע שכל תפוס, אבל מעניין לדעת איך המערכת עובדת)
תור לויזה זה יומן פגישות שונה מדרכון?
למי יש קישור לזימון תור לויזה
אנו צריכים למבוגר שיעשה גם לשני ילדים מתחת לגיל 14 ויזות
באתר הזה
צריך למלא טופס DS-160Official U.S. Department of State Visa Appointment Service | Tel Aviv and Jerusalem | English
Find links to information on how to apply for a U.S. nonimmigrant visa, as well as how to pay visa fees, schedule appointments, and provide required documents.ais.usvisa-info.com
https://ceac.state.gov/genniv/
ובשביל לקבוע תור צריך לשלם קודם
מערכת שונה לגמרי
זה גם לויזה לארה"ב?יש עכשיו תורים בירושלים, גם לדרכון וגם לרישום
צפה בקובץ המצורף 1076724
לאזה גם לויזה לארה"ב?
נכנסתי עכשו וכבר איןיש עכשיו תורים בירושלים, גם לדרכון וגם לרישום
זה נתפס מאוד מהר....נכנסתי עכשו וכבר אין
זה נתפס מאוד מהר....
תוך כמה דקות זה כבר תפוס הכל.
כדי לבדוק בין 15 ל16 בימי רביעי.
זה נתפס מאוד מהר....
תוך כמה דקות זה כבר תפוס הכל.
כדי לבדוק בין 15 ל16 בימי רביעי.
@judyנכנסתי עכשו וכבר אין
אפשר אבל רק אם מכניסים את הפרטים ממש ממש מהר,אפשר גם לקבוע כמה תורים לאותו יום?
אני צריכה 6 תורים
אני ינסה ביום רביעי הבא
תודה
לא הייתי מציעה לך . כי ייתכן שתגיעי לחינם. הם רוצים שתקבעי תור ייעודי לפספורטזה ההודעה המלאה:
נראה לי נצא לשם למרות זאת, השאלה אם מישהו הלך בכזה מקרה ובאמת לא קיבלו אותו
- Applicants with a CRBA appointment but are actually applying for a passport because the child already has a CRBA. In this case, you must cancel your CRBA appointment and instead you MUST schedule a passport appointment (https://evisaforms.state.gov/acs/default.asp?postcode=JRS&appcode=1).
אענה לתועלת הכלל שהגעתי ועבר בשלום בלי לקחת אחריות על אחרים, פשוט היה לי שווה הסיכוילא הייתי מציעה לך . כי ייתכן שתגיעי לחינם. הם רוצים שתקבעי תור ייעודי לפספורט
תנסי לשאול אותם במייל . הם עונים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: