השאלה מה רמת האמינות של החברה שהם מוכרים יש בזה שינוים מהותיים באחד יכול לצאת שלילי ובחברה אחרת חיובי, שיעור המאומתים ש”פוספסו” בבדיקת ‘אנטיגן’ -יצאו שליליים באנטיגן אבל התגלו לאחר מכן בבדיקות ‘PCR’ כחיוביים, עומד על 47%.השבוע במשנת יוסף 5 בדיקות ב-65
את מוזמנת לחכות שמונה שעות בתורים לעשות PCR בחינם.למה מה קרה שאני ישלם על הבדיקות האלה???
שקל לא משלמת על זה!!!
אומרים שמספיק אנטיגן, שיממנו לי!
גם להתחסן, גם להכנס לבידוד, וגם לשלם????
לא יתנו בכל מקרהאת מוזמנת לחכות שמונה שעות בתורים לעשות PCR בחינם.
נותנים, זה רק המלצה לעשות אנטיגן למי שיכול על מנת להוריד את העומסים מהמעבדות.לא יתנו בכל מקרה
מעכשיו PCR רק למעל גיל 60 או מקבוצות סיכון
בקופת חולים לא נותנים.נותנים, זה רק המלצה לעשות אנטיגן למי שיכול על מנת להוריד את העומסים מהמעבדות.
את מוזמנת לצפות בתורים הארוכים במתחמי הבדיקות והדרייב אין, לא נראה לי שכל הפנסיונרים בארץ החליטו במקרה לעשות כינוס המוני בדיוק היום במתחמי הבדיקות.
ציטוט מתוך כל רגע:
בכיר במערך הבדיקות של פיקוד העורף ל׳ערוץ 14׳: ״אנחנו בקריסה. לא דומה לשום דבר שהיה בגלים הקודמים. הרבה מהנבדקים מתחת לגיל 60, לא נראה שמישהו נשמע לשינוי הנחיות הבדיקות, מבינים היטב שהאנטיגן לא אמינה״.
רק לזכאים...את מוזמנת לחכות שמונה שעות בתורים לעשות PCR בחינם.
יש קופה מסוימת בק"ס שכן נותנים PCR...לא יתנו בכל מקרה
מעכשיו PCR רק למעל גיל 60 או מקבוצות סיכון
אני קניתי ביום שישי 5 ב60 ש"חסליחה? קניתי במאוחדת בשבוע שעבר 5 ב 140!
סתם ניצלו אותי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: