בדרך כלל לא.שואלת כאן כי לא מצאתי משהו עדכני יותר..
האם למישהי יש מושג אם תוצאה נמוכה בבדיקה הראשונה - בצום - מראה על משהו?
לא כתבת כמה היה בצום... אבל אם גם תקין, הבדיקה שללה סוכרת הריון. לפי ההיסטוריה שלך וכו' רופאת הנשים שלך תחליט אם להפנות. למעקב גדילה מוקדם מהרגיל.@דר' אביה רוזנטל
אתמול ביצעתי העמסת סוכר של 100 גר'
הערכים כולם היו נמוכים יחסית,זה מה שאני רואה באתר כרגע מקווה שבסדר
באמת מיד לאחר שתיית הסוכר נרמתי במרפאה ונפלה עלי עייפות נוראה.
אחרי שעה: 80
אחרי שעתיים: 74
אחרי 3 ש': 51
תודה
צפה בקובץ המצורף 1542817
תודה על המענה.לא כתבת כמה היה בצום... אבל אם גם תקין, הבדיקה שללה סוכרת הריון. לפי ההיסטוריה שלך וכו' רופאת הנשים שלך תחליט אם להפנות. למעקב גדילה מוקדם מהרגיל.
מבינה שאת כבר קרובה ללידה...תודה על המענה.
בצום -שעת 0 היה 79
(הרופאה חשדה כי היה פרע כתף לידה קודמת ולכן צריך השראת לידה כעת.)
אבל ככה"נ אין סכרת הריון.
פשוט עניין אותי אם סוכר נמוך מאוד זה גם בעיה.
לא קרובה ללידה עדיין,מבינה שאת כבר קרובה ללידה...
אז כן, מכובעי כיולדת מנוסה וגם כתומכת מנוסה, רוצה להעיר את תשומת ליבך שגם אם אין לך סכרת הריון שמחייבת השראת לידה, כן כדאי לשים לב לאיזונים - עד הלידה [לא לחטוא בגלידות ועוגות עתירות סוכר] וגם בלידה עצמה. [שוקולד בתיק הלידה, שתיה מתוקה].
ושיהיה בשעה טובה, בקלות ובידיים מלאות!
בטח כבר היית בקשר עם רופא.
אוקיברור שזה הבדל משמעותי
לי לפעמים שעה אחרי ארוכה יוצא לי ערך גבולי או גבוה מידי ,אני נלחצת שותה הרבה או סתם מחכה רבע שעה ובודקת והמס צונח בהמון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: