בקשה תוצאות אמת

מצב
הנושא נעול.

mum

משתמש מקצוען
איפה אני יכולה לקרוא בפירוט את חוק באדר עופר וכו' איך מחשבים את המנדטים?
בנימין חינקיס כתה כתבה מסבירה מאד בהמודיע- אני לא זוכרת אם בבחירות האחרונות או לפני כן.
כן זוכרת שזה היה מייגע במיוחד.
אולי מישהו שמר.

הר הבשן

משתמש מקצוען
יעקב ריבלין: ״החרדים לצערינו הולכים לימים קשים מאד. אני מעריך שיהיו בחירות רביעיות באמצע החורף הבא והפעם נגיע לשם לא מעמדת ממשלת מעבר אלא מבחוץ״.
לשמחתינו זה לא יהיה מלא זמן עד הבחירות הבאות ואז כולם יראו שכדאי להביא עוד 2או 3 מנדטים לליכוד ולגמור את הסאגה

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
בנימין חינקיס כתה כתבה מסבירה מאד בהמודיע- אני לא זוכרת אם בבחירות האחרונות או לפני כן.
כן זוכרת שזה היה מייגע במיוחד.
אולי מישהו שמר.
הסבירו את זה מצויין כאן באתר בבחירות הקודמות, תעשה חיפוש, אולי תמצא

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
להביא עוד 2או 3 מנדטים לליכוד ולגמור את הסאגה
אז כנראה שאתם לא מכירים את המשחק המכור כאן....
גם אם יהיו לליכוד 50 מנדטים, וועדת הבחירות תוכיח שאין לימין 60!!!
הוי אומר שלטון הנאורים... וועדה קרואה...
ידוע גם ידוע לכולנו!!!

אידישע מאמע

משתמש מקצוען

ידוע גם ידוע לכולנו!!!
צודק לגמרי רק מוזר למה בסיבוב הראשון הם נתנו 60 מנדטים לגוש הימין (ועוד 5 לליברמן שאז חשבו שהוא חלק מהגוש)

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
צודק לגמרי רק מוזר למה בסיבוב הראשון הם נתנו 60 מנדטים לגוש הימין (ועוד 5 לליברמן שאז חשבו שהוא חלק מהגוש)
חושבני שליברמן מובא בסוד העניינים ולכן הוא משך לבחירות.
רק לחשוב על האבסורד שחברי כנסת מכחול-לבן נעלו את הדלת של וועדת הבחירות בפני חברי כנסת מהליכוד שלא יוכלו לצפות בנעשה!
אח"כ לא מבינים איך בני גנץ נותן אור ירוק לחקיקת חוק נגד נתניהו...

הר הבשן

משתמש מקצוען

ידוע גם ידוע לכולנו!!!
אם המדגמים היו נותנים בתחילה ניצחון לשמאל ואח''כ זה היה מיתהפך היית מאשים את התיקשורת עכשיו שזה הפוך מאשימים את ועדת הבחירות

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית

ידוע גם ידוע לכולנו!!!
הייתי מבקש להביא עובדות מוכחות, ולא דמיונות של פרשני ימין הזויים.

מאסטר באקסל

משתמש מקצוען
איפה אני יכולה לקרוא בפירוט את חוק באדר עופר וכו' איך מחשבים את המנדטים?
ואסביר בקצרה גם כן,
יש כמה וכמה שלבים:
  1. סופרים את כל הקולות הכשרים. (הפסולים הם אלה שמקושקשים וכדומה שנפסלים בלי קשר לאיזה מפלגה הם שייכים)
  2. מחלקים את כל הקולות הכשרים ל-3.25%. וזהו אחוז החסימה, מפלגה שקיבלה פחות קולות, לא עוברת את אחוז החסימה.
  3. לוקחים את כל הקולות של המפלגות שעברו את אחוז החסימה, ומחלקים ל-120, וזהו המדד הראשון למנדט.
  4. כל מפלגה מקבלת מנדטים לפי המדד הראשון למנדט, בלי להתייחס לשאריות (לדוגמא אילו המדד למנדט היה 3 קולות, מפלגה בת שבע קולות מקבלת שתי מנדטים.)
  5. מחשבים את כמות המנדטים שלא חולקו, שאם נניח כל המפלגות קיבלו יחד 116 מנדטים, הרי שנשארו 4 מנדטים.
  6. לא מחלקים אותם לפי השארית, (כך הייתה השיטה הישנה). אלא אומרים אילו המפלגה מקבלת מנדט נוסף, כמה קולות היא "שילמה" למנדט? מי שמשלמת הכי הרבה זוכה במנדט הנוסף. (לדוגמא מפלגה בת 10 קולות והמדד הראשוני למנדט הוא 3 קולות, אז היא קיבלה 3 מנדטים, עכשיו מחשבים, אילו תקבל מנדט נוסף, יוצא ששילמה 2.5 קולות למנדט, ואם זה יותר ממפלגות אחרות אז היא מקבלת.)
  7. כשיש נניח 4 מנדטים שלא חולקו, ארבעת המפלגות שאילו היו מקבלות מנדט נוסף, היו משלמות הכי הרבה לכל מנדט שלהם, מקבלות כל אחת מנדט נוסף.
  8. כשיש הסכם עודפים, מסתכלים על שתי המפלגות יחד. כלומר קולות שתי המפלגות יחד, לחלק למספר המנדטים שקיבלו יחד, + מנדט נוסף, האם הם "משלמים" הכי הרבה, עם כן הם מקבלות.
  9. לאחר שהוחלט איזה שתי מפלגות מקבלות, בודקים שוב מי מביניהם אילו תקבל מנדט נוסף, תשלם יותר קולות על כל מנדט, והיא הזוכה במנדט הנוסף.

נערך לאחרונה ב:

הר הבשן

משתמש מקצוען
אנשים כמו ברדוגו יכולים להתאבד אני לא הולך להתאבד בשביל זה...
די במה שאמרתי וזהו... מי שרוצה לבדוק בבקשה... לא אפרט יותר!
אז פעם שלישית להיום אני שואל ואין מענה למה וובר ויוסטמן לא טוענים את זה

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אז פעם שלישית להיום אני שואל ואין מענה למה וובר ויוסטמן לא טוענים את זה
א. הם מודים שאין להם גישה למחשבים!
ב. לא לחינם נקרא וובר לפגישה עם נתניהו...
ושוב אדגיש שלכאורה לא יהיו בחירות נוספות, הבג"ץ לא יתן את זה!!!

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
ואם הוא אמר משהו דרמטי לנתניהו הוא היה אומר גם לנו ומנין המידע שאין להם גישה למחשבים
זה לא אומר כלום כי אף אחד לא רוצה שיפתחו לו תיק, ראה ערך מה קרה לכל מי שניסה לדבר נגד הנאורים...
יתכן שרק משיח יוכל לסיים את החגיגה המופקרת הזו!

הר הבשן

משתמש מקצוען
‏‏ל.JPG
גם עם כל החרדים יעברו לגנץ עדיין הוא רחוק 5 מנדטים מ61 אא''כ תצרף גם את איחוד הימין לממשלה עם מרצ...

HLW מיתוג ועיצוב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה