בנימין חינקיס כתה כתבה מסבירה מאד בהמודיע- אני לא זוכרת אם בבחירות האחרונות או לפני כן.איפה אני יכולה לקרוא בפירוט את חוק באדר עופר וכו' איך מחשבים את המנדטים?
לשמחתינו זה לא יהיה מלא זמן עד הבחירות הבאות ואז כולם יראו שכדאי להביא עוד 2או 3 מנדטים לליכוד ולגמור את הסאגהיעקב ריבלין: ״החרדים לצערינו הולכים לימים קשים מאד. אני מעריך שיהיו בחירות רביעיות באמצע החורף הבא והפעם נגיע לשם לא מעמדת ממשלת מעבר אלא מבחוץ״.
הסבירו את זה מצויין כאן באתר בבחירות הקודמות, תעשה חיפוש, אולי תמצאבנימין חינקיס כתה כתבה מסבירה מאד בהמודיע- אני לא זוכרת אם בבחירות האחרונות או לפני כן.
כן זוכרת שזה היה מייגע במיוחד.
אולי מישהו שמר.
אז כנראה שאתם לא מכירים את המשחק המכור כאן....להביא עוד 2או 3 מנדטים לליכוד ולגמור את הסאגה
ידוע גם ידוע לכולנו!!!
צודק לגמרי רק מוזר למה בסיבוב הראשון הם נתנו 60 מנדטים לגוש הימין (ועוד 5 לליברמן שאז חשבו שהוא חלק מהגוש)אז כנראה שאתם לא מכירים את המשחק המכור כאן....
גם אם יהיו לליכוד 50 מנדטים, וועדת הבחירות תוכיח שאין לימין 60!!!
הוי אומר שלטון הנאורים... וועדה קרואה...
ידוע גם ידוע לכולנו!!!
חושבני שליברמן מובא בסוד העניינים ולכן הוא משך לבחירות.צודק לגמרי רק מוזר למה בסיבוב הראשון הם נתנו 60 מנדטים לגוש הימין (ועוד 5 לליברמן שאז חשבו שהוא חלק מהגוש)
אם המדגמים היו נותנים בתחילה ניצחון לשמאל ואח''כ זה היה מיתהפך היית מאשים את התיקשורת עכשיו שזה הפוך מאשימים את ועדת הבחירותאז כנראה שאתם לא מכירים את המשחק המכור כאן....
ידוע גם ידוע לכולנו!!!
הייתי מבקש להביא עובדות מוכחות, ולא דמיונות של פרשני ימין הזויים.אז כנראה שאתם לא מכירים את המשחק המכור כאן....
ידוע גם ידוע לכולנו!!!
איפה אני יכולה לקרוא בפירוט את חוק באדר עופר וכו' איך מחשבים את המנדטים?
אז פעם שלישית להיום אני שואל ואין מענה למה וובר ויוסטמן לא טוענים את זהאנשים כמו ברדוגו יכולים להתאבד אני לא הולך להתאבד בשביל זה...
די במה שאמרתי וזהו... מי שרוצה לבדוק בבקשה... לא אפרט יותר!
א. הם מודים שאין להם גישה למחשבים!אז פעם שלישית להיום אני שואל ואין מענה למה וובר ויוסטמן לא טוענים את זה
ואם הוא אמר משהו דרמטי לנתניהו הוא היה אומר גם לנו ומנין המידע שאין להם גישה למחשביםא. הם מודים שאין להם גישה למחשבים!
ב. לא לחינם נקרא וובר לפגישה עם נתניהו...
זה לא אומר כלום כי אף אחד לא רוצה שיפתחו לו תיק, ראה ערך מה קרה לכל מי שניסה לדבר נגד הנאורים...ואם הוא אמר משהו דרמטי לנתניהו הוא היה אומר גם לנו ומנין המידע שאין להם גישה למחשבים
יש לך מקורות לזה?רק לחשוב על האבסורד שחברי כנסת מכחול-לבן נעלו את הדלת של וועדת הבחירות בפני חברי כנסת מהליכוד שלא יוכלו לצפות בנעשה!
רק יתכן?יתכן שרק משיח יוכל לסיים את החגיגה המופקרת הזו!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: