רק בריאות!!עשו את הבדיקה דרך הקופה ?
תוך כמה זמן קבלתם את התוצאות ?
אתמול בבוקר עשיתי בדיקה ב'מכבי'.
אמרו לי שהתשובות זה עד שבועיים, וכבר בערב באתר הופיע התוצאה השלילית.
תודה רבהרק בריאות!!
אגב, בבית ספר בו לומדת הבת שלי נמצאו חיובי 5 תלמידות {שנבדקו עקב מורה שחלתה} על פי מידע מדויק שבידי חמשת התלמידות חשות טוב ללא שום תסמין למרות התוצאה החיוביתתודה רבה
גם לכם
בהקשר לבדיקות הסרולוגיות גיליתי היום מדוח המל"ל דבר מעניין:
בדיקת נוגדנים לקורונה
מתוך האתר של כללית: אם מוצאים נוגדנים כאלה בדמו של מטופל ("תשובה חיובית") יודעים כמעט בוודאות (יותר מ־99%) שהוא נחשף בעבר לנגיף הקורונה. לעומת זאת, תשובה שלילית אין משמעותה שהוא לא נחשף בעבר לנגיף. https://www.clalit.co.il/he/your_health/family/Pages/serological_tests.aspx תודה ענקית על...www.prog.co.il
בס"ד, מה שנקרא א-סיפטומטים (ותפילה שלא יהיו גם שום השלכות בהמשך).אגב, בבית ספר בו לומדת הבת שלי נמצאו חיובי 5 תלמידות {שנבדקו עקב מורה שחלתה} על פי מידע מדויק שבידי חמשת התלמידות חשות טוב ללא שום תסמין למרות התוצאה החיובית
ולכן יש סבירות שהריבוי בתוצאות חיוביות של הקורונה זה בגלל שישי ריבוי בדיקות ועד עתה היו הרבה נשאים שלא ידענו עליהםבס"ד, מה שנקרא א-סיפטומטים (ותפילה שלא יהיו גם שום השלכות בהמשך).
ההודעה שכתבתי הייתה לגבי בדיקות של נוגדנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: