נכתב ע"י נמנמת;1846290:טובות אני מכירה.
מחפשת גם זולות.
נכתב ע"י שרי 1;1846569:מכירות מישהי בבני ברק?
נכתב ע"י הני כגנס;1846616:שמעתי משפחה מורחבת שהביאו תופרת הביתה הם אמרו שיצא להם מאד בזול - תפרו כמה שמלות לילדות - בבני ברק
נכתב ע"י גיטי ג;1846805:אנחנו הבאנו אותה לפני חתונה הביתה, לנו- היא לא תפרה שמלות לחתונה אלא לשבע ברכות- תיקונים וגם לנדוניה. אבל שמעתי שגם לשמלות חתונה היא מהממת! אבל בלי חוות דעת...
זאת אחת בשם יונה, היא מדהימה! לוקחת 500 ש"ח ליום. ואת מכניסה לה כל מה שאת צריכה. תופרת מהמם!! (שמלה לחתונה לוקח אצלה בערך יום אחד- 8 שעות)
לצערי- אין לי את המספר שלה, ואין לי כרגע זמן לברר, אם את רוצה, ולא משיגה את המספר (אולי מישהי פה יודעת? מכירה?) -אני יכולה לברר אחרי שבת- בשמחה!
המון הצלחה!
משהוא מכיר את הקטלוג שלה? איפה אפשר להשיג אותו?טובי מקלב ברבי עקיבא.
יש לה השכרת שמלות, אני תפרתי אצלה מבדים שאני הבאתי, והתוצאה היתה יפהפייה ומדויקת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: