קורונה תופעות לוואי אחרי חיסון שני, אשמח לקבל מידע נוסף

ayys

משתמש מקצוען
אפשר מקור? איפה זה התפרסם? חיפשתי ולא מצאתי.
אבל צריך לקרוא את 'האותיות הקטנות' ולא רק את הכותרת המפחידה (אחרת אין להם חדשות)

אני וביתי

משתמש מקצוען
מטבע הדברים באשכול כזה משתתפים בעיקר כאלה שחוו כאבי ראש. זה קורה, וזה לגמרי לא נעים.
אך חשוב לדעת, שהרוב הגדול עוברים את החיסון עם תופעות קלות ונסבלות בהחלט. כאב ביד, קצת חולשה יום יומיים, וכדו'.
כדאי לקחת משכך כאבים בכל מקרה של כאב מטריד ביד או בשרירים או בראש, מייד על ההתחלה. מנוחה קצת יותר מהרגיל, וגם לאכול יותר חלבונים ולשתות מספיק.
אני מכירה אישית כמה מתחסנים, שהחיסון השני עבר עליהם בקלות יותר מהחיסון הראשון, וגם הראשון היה נסבל בהחלט עם תופעות קלות בלבד.

(מכירה לעומת זאת צעירה שחלתה בקורונה בצורה יחסית קלה, ומאז כבר חצי שנה שהיא עם מגרנות)
כאב ביד יש להרבה אנשים מי פחות ומי יותר וזה תלוי במזריק כך לדעתי. חולשה זה כבר פחות מצוי זה רק מיעוט.

גיטי ל.

משתמש מקצוען
תודה לכל התגובות
אני במעקב רפואי ועשיתי בדיקת קורונה ובדיקות דם מקיפות
אבל אני בלחץ מהכאבים ורציתי להרגע שזה 'רק' תופעת לוואי ולא משהו חמור יותר
אז נרגעתי. (הרופאה אמרה שלא מכירה כזו תופעת לוואי, בפרוג יש יותר מידע בד"כ :p)
בעזרת ה' זה יעבור

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אבל צריך לקרוא את 'האותיות הקטנות' ולא רק את הכותרת המפחידה (אחרת אין להם חדשות)
מעניין. משהו במספרים שם לא מסתדר!

ישראל העם

משתמש פעיל
רק בשביל האיזון:
מכיר עשרות עשרות!!! אנשים שעברו את החיסון השני בלי שום בעיה, מקסימום קצת כאב מקומי וחולשה ליממה אחת ועבר.
לפעמים הפחד ממה הולך לקרות גורם לתחושה לא טובה לאחר ירידת המתח.
בשביל להועיל לכל החוששים/ות אני מציע לתת לייק להודעה זו או תודה בלע"ז.

אנונימי!

משתמש רשום
אני מכירה אישית כמה מתחסנים, שהחיסון השני עבר עליהם בקלות יותר מהחיסון הראשון, וגם הראשון היה נסבל בהחלט עם תופעות קלות בלבד.
אני אחרי החיסון הראשן הרגשתי רע
היה לי חום צמרמורות וכאבי שרירים במשך יומיים
אחרי החיסון השני היה אותם תפעות אבל ברמה יותר קלה ופחות זמן
וגם הכאב במקום הזריקה עבר יותר מהר

אברום 613

משתמש פעיל
תופעות לוואי
נראה לכם אמיתי ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה