אולי זה יעזור לךדחוף לעכשיו!!!
מחפשת גיוון, תוספת לעוף למי שלא אוכל פחמימות בכלל.
תודה מראש!
על כל כוס קינואה כוס מים,לשטוף מאד מאד טוב להסרת המרירות ולטגן עד להשחמה לפני הוספת הירקותלשטוף טוב טוב במסננת.
לטגן בצל, להוסיף לטיגון ירקות טעימים: פלפל קצוץ, קישואים מגורדים (כשאין מגבלת פחמימות: גזר ובטטה. מאוד מוסיפים לטעם). כשמתרככים קצת מוסיפים את הקינואה, מלח, ומים רותחים ומבשלים כמו אורז.
זכור לי כוס וחצי מים רותחים על כוס קינואה, אבל כבר מזמן לא הכנתי, מקווה שאני לא טועה.
כשהקינואה מוכנה הצורה של הגרגירים משתנה, הם נפתחים ויוצא מהם חוט קטן (וזה לא תולעים...).
לא צריך להפריד בין העלים כדי לנקות מחרקים?סטייק כרוב-טעים טעים!!
לפרוס כרוב סגול\לבן לפרוסות גדולות ולא עבות לזלף מעט שמן זית ומלח אפשר גם טימין לאפות כ 40 דקות ב 180
מעדן!
פחמימה טהורה.קינואה
להזכיר:אף פעם לא הכנתי, יש מתכון טעים לזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: