תומכת לידה בבני ברק

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
אני החלטתי ברגע האחרון והתקשרתי ואחרי שבוע ילדתי במידה ולא יכולות יש להן מחליפה. אם את יודעת את מי את רוצה תמיד כדאי להזמין מראש.
בשבת וחג הביאה לי מספר אחר ואמרה שנאמר לגוי להתקשר מספר צלצולים והיא מבינה שצריכה להגיע, משהו כזה לא זוכרת מדויק.

אגב לקחתי את רייזי שפירא ונהניתי עד השמיים אם את הולכת למעייני הישועה רק אותה!!!!!

בעיתו ובזמנו, בקלות ובידיים מלאות.
והעיקר המון תפילות!!!!!!

צחור

משתמש מקצוען
אגב לקחתי את רייזי שפירא ונהניתי עד השמיים אם את הולכת למעייני הישועה רק אותה!!!!!

בעיתו ובזמנו, בקלות ובידיים מלאות.
והעיקר המון תפילות!!!!!!

גם אני מצטרפת להמלצה זו

(לא חלמתי שאני ארצה מישהי...שתגע...וכל מה שכרוך... אך מישהו קרוב שכר לי מכספו ונהנתי עד הגג!
לקחתי אותה אחר כך שוב!
אינה דומה לידה עם ובלי!)

פלוס-מינוס

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מרים דויטש (03-5707071)
מהממת! ולא כל כך יקרה....

הייתה איתי יומיים שלמים של ראש השנה, (קראתי לה מייד אחרי הדלק״נ של היום הראשון) נשארה גם לליל שבת שהיה צמוד באותה שנה,
בלי לעזוב לשניה באמצע.
לא תפילות, לא הדלק״נ ולא כלום.

כל ציר הזכירה ל שזו הצורה שבה אני והיא ממליכות השנה את רבש״ע.

בסוף ילדתי בליל שב״ק באחת בלילה....

גיליון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מרים דויטש מקסימה!!!!
היא השאירה לי גם מכשיר רוטט (לא זוכרת איך זה נקרא) להקלה על ההתכווצויות בימים שאחרי הלידה. זה בונוס אמיתי.

רייזי שפירא הייתה לי פעם אחת כגיבוי למרים דויטש, וגם היא מיוחדת במינה!!!

ליביטוב

משתמש רשום
מרים דויטש (03-5707071)
מהממת! ולא כל כך יקרה....

..
ממליצה בחום.
הייתה לי בלידה ראשונה מישהי אחרת, וראיתי אותה מלווה מישהי לצידי, וראיתי את ההבדל,
מאז לקחתי אותה 2 לידות והמלצתי לאחרות, כל מי שלקחה אותה מרוצה מאד.
יש לה גם מקום של כבוד במעיני הישועה, הצוות והרופאים רוחשים לה כבוד שזה פלוס בפני עצמו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה