מקצה הארץ-:)
משתמש מקצוען
|
למה התכוון המשורר?
|
בדיוק! זו הנקודה כי הראשי כוללים (לא בהכללה) נותנים את חלקם לפי מילגת הדתות כך שפחות או יותר האברך ישאר עם מנה זעומה בכל אופןבהחלט כנראה זה יוכפל
השאלה רק האם זה יוכפל לראש הכולל שיאסוף פחות כסף,
או אולי שמא המלגה לאברך אכן תעלה,
הלוואי!
יש כבר כוללים כאלומה פתאום,
רוב ראשי הכוללים יגדילו את המלגה באופן משמעותי (יתכן שחלק קטן כן יהיה עבורם, להוריד מהעול הקשה).
לראשונה נראה כוללים שפורצים את סף ה3000 ואף 4000 ש"ח.
כבוד התורה!
בזמנו בדקתי את הנושא לאשורו - אך כיון שחוקית {בדוק - דברתי עם ח"כ משה גפני ועוד} הכסף לא שייך כי אם לראש הכולל עבור האברך ולא בשבילו, אז אין פתרון כזה לבנתיים.זה הזמן לדרוש שמשכורת הדתות תיכנס ישירות לחשבון בנק של האברך,
כבר הועלה בעבר הרעיון הזה כפתרון לביקורות בכוללים, אין שום הגיון שאברך שמגיע יום יום, וחבריו פחות יפסל כל התקצוב של הכולל.
ועכשיו זה עוד יותר נדרש, כדי לוודא שהסכום יכנס לכיס האברכים ולא לראשי כוללים.
חייבים עכשיו לדרוש את זה!!!זה הזמן לדרוש שמשכורת הדתות תיכנס ישירות לחשבון בנק של האברך,
חייבים עכשיו לדרוש את זה!!!
בזמנו בדקתי את הנושא לאשורו - אך כיון שחוקית {בדוק - דברתי עם ח"כ משה גפני ועוד} הכסף לא שייך כי אם לראש הכולל עבור האברך ולא בשבילו, אז אין פתרון כזה לבנתיים.
זה לדעתי יצור בעיות משפטיותזה הזמן לדרוש שמשכורת הדתות תיכנס ישירות לחשבון בנק של האברך,
אין היגיון, הדתות ניתן למוסד ולא לאברךזה הזמן לדרוש שמשכורת הדתות תיכנס ישירות לחשבון בנק של האברך,
מצד שני יש ראשי הכוללים (כמו שלי למשל...) שבזמן שלא היה תקציב ומילגת משרד הדתות היה זעום הוא לא הוריד שקלבדיוק! זו הנקודה כי הראשי כוללים (לא בהכללה) נותנים את חלקם לפי מילגת הדתות כך שפחות או יותר האברך ישאר עם מנה זעומה בכל אופן
תברר אם זה באמת ככה, עד כמה שאני יודע הם מקפידים מאוד שכל חודש יצא כסף לאברך או שיהיה להם צילום שיק שהם העבירו את הכסף לאברךאין היגיון, הדתות ניתן למוסד ולא לאברך
גם אני תמכתי בעבר ברעיון אבל השבוע דיברתי עם אחד שמחזיק כמה עמותות
והוא הסביר לי את הנושא שבעצם מבחינה חוקית (מגובה בבית משפט ולהבדיל גם גם ברוב בתי הדין) התמיכה מגיעה לכולל ולא לאברך, זאת אומרת שהראש כולל יכול לקנות ספרים לכולל בתמיכה וזה מותר ע"פ חוק, וגם אם נאמר שמדובר בקצבה לאברך אז מתייחסים לזה כמו אל מלגת לימודים לסטודנט שמגיעה לאוניברסיטה והיא מעבירה לסטודנטים דמי מחיה וכו'
שאלתי אותו על זה והוא אמר שהם לא חייבים להביא הכולתברר אם זה באמת ככה, עד כמה שאני יודע הם מקפידים מאוד שכל חודש יצא כסף לאברך או שיהיה להם צילום שיק שהם העבירו את הכסף לאברך
וכן את אלו שמורידים אחוזים לעמותה נותנים שיק על כל הסכום ומבקשים החזר על האחוזים
ממה שאני שמעתי שזה חייב לעבור דרך עמותה רשומה והם חייבים לתת את הסכום במלואו לאברך
בסוף כן קיבלו?ממש לא! היתה תקופה ארוכה שלא שילמו דתות כלל, וחשבנו להגיש תביעה וסיפור ארוך.. וזו התשובה שהתקבלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: