תוכנת Samplitude

זימרה

משתמש חדש
האם משהו מכיר את תוכנת Samplitude?

אני מעונינת לדעת כיצד ניתן בתוכנה זו להכניס Reverb לזמר באוזניות, ועם זאת לשמור על הקלטה יבשה,

אני יודעת שניתן לעשות זאת ב- קיו בייס,

יש לי כרטיס קול RME שמאפשר את הפונקציה הזאת, אך אני לא יודעת איך עושים זאת יחד עם ה-samplitude.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
קודם כל ברוכים הבאים

איזה RME 400 או 800?
ואפשר לעשות זאת בכל תוכנה ע"H חיפשו ההגדרות של MONITORING, אני עשיתי את זה למישהו בתוכנה המדוברת אבל אני לא זוכר היכן.

נ.ב. זה לא קשור לכרטיס זה קשור לתוכנה, כמובן שכשאי שיהיה מספיק כוח עיבוד למשחבולא מומלץ להוסיף עוד אפקטים חוץ מהריוורב, וכן כדאי שזה יהיה פלאג הכי פשוט.

בהצלחה.

זימרה

משתמש חדש
שלום,

הכרטיס שלי הוא :RME 400

התגובה שלך לא כל כך ברורה לי, יש כמה אותיות שהתחלפו, לפחות אצלי זה נראה משובש, כמו למשל המילה "משחבולא",
מה שכן הבנתי שצריך לנסות לחפש הגדרות של MONITORING,

למה התכוונת שצריך להוסיף עוד אפקטים? אני מדברת על שלב ההקלטה בלבד ולא על המיקס.

מחכה מאוד לתשובה.

משולש

משתמש צעיר
הכוונה שבשעת ההקלטה תשתמשי בפלאגינים פשוטים של הד ורק אם הזמר חייב את זה, כי המחשב דורש גם כך כוח בהמרת האותות בזמן הקלטה וחבל להעמיס עליו.

yishay1

משתמש רשום
סאונד והפקות אולפן
האופציה monitoring נועדה לשלוח לאוזניות את הסאונד יבש בלי שהוא יעבור בתוכנה בכלל (התוכנה תקליט אבל לא היא שולחת לאוזניות). זה טוב למי שיש מיקסר ואפקטים חיצוניים והוא יכול להוסיף מה שהוא רוצה וכך הוא גם מרויח שאין בכלל עכבת (אפי' בrme יש עכבת- latency מסוימת תלוי במחשב.).

הפתרון בשבילך: אל תשימי אפקט על הכניסה אלא על הערוץ עצמו ותגדירי לערוץ שישלח למוניטור. אני לא מכיר את התוכנה שלך אבל זה הגיון בסיסי ומשותף לכל התוכנות שאני מכיר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה