יש בFL Studio זה נקרא "vocodex"ש כמו פלגין שאפשר לנגן איתו כל מיני קולות מעוותים מי שמכיר אם יוכל לעלות תודה
(ווקאלס משהו כזה)
צריך להעתיק את הקבצים (רוב הפלאגינים, כמו אלו, הם עם סיומת dll) לתקייה שמוגדרת בתוכנה בתור תקיית פלאגינים.העתקתי את התקייה הזאת לפלגינים התקנתי ואין כלום מה זה שם פלגינים או מה
על מה אתה שואל את זה (צטט...)מה זאת אומרת פחות אפקטיבי?
מה זאת אומרת פחות אפקטיבי?S301405; זה יכול לעזור אבל אם אין לכרטיס קול עצמו דריוור ASIO זה פחות אפקטיבי.
הא אני רואה דברים טובים תודה רבהצריך להעתיק את הקבצים (רוב הפלאגינים, כמו אלו, הם עם סיומת dll) לתקייה שמוגדרת בתוכנה בתור תקיית פלאגינים.
ברוב התוכנות התוכנה מזהה לבד משהו חדש, בFL STUDIO צריך להכנס ל Plugins manager (options>manage Plugins) ולסרוק מחדש את התקיות (Start Scan), לאחר הסריקה לוודא שכולם מסומנים בV
יש לי נט פרי והוא חוסם לי את הקישור הזה לא יודע למה תוכל לעלות עוד פעם?יש בFL Studio זה נקרא "vocodex"
יש גם בחבילה הזו הרבה דברים מענינים (קבצי dll פשוט להעתיק לתקית הפלאגינים במחשב).
mda vst fx win
חפש גם כאן (בכללית אתר מומלץ!!):https://lfo.co.il/
פשוט "טמייט" את הערוץ (מצרופת תמונה: 1-דלוק 2-Mute)איך אפשר באף אל להגדיר שאני לא ישמע את עצמי שאני שם את המקרופון פתוח במיקסר (בהקלטה)
מקוה שזה יעזור:יש לי נט פרי והוא חוסם לי את הקישור הזה לא יודע למה תוכל לעלות עוד פעם?
תודה
אבל הבעיה שהוא על מיוט הוא לא מקליטפשוט "טמייט
צודק! תנתק את השליחה לmaster (מצורף סרטון)אבל הבעיה שהוא על מיוט הוא לא מקליט
כתבתי על זה פה :תוכנת FL Studio (פרוטי לופס)יש פלאגין שמנמיך את עוצמת הקול כשמישהו מתחיל לדבר
בשביל הודעה עם מוזיקת רקע
לפעמים יש בקטעים אלקטרונים כמו משחק בין ימין ושמאל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: