מצרף סרטוןלא הצלחתי להגדיר איזה ערוץ יכנס
אפשר הסבר יותר מפורט?
מה ללחוץ בדיוק?
מצרף סרטוןלא הצלחתי להגדיר איזה ערוץ יכנס
אפשר הסבר יותר מפורט?
מה ללחוץ בדיוק?
סרטון לא נכון.....מצרף סרטון
סרטון תקין:סרטון לא נכון.....
מעלה חדש
תודה!תודה רבה
מלך!!!
מחכים למדריך הרביעי
וואו!!! מטורף!!!! מקצועי מאוד!! קולות, תיכנות, מיקס, ממש ממש טוב!!סינגל חדש שעשיתי את הפלייבק
יש עוד משהו מטורף בדרך
יצא FL Studio 20.5.0 Build 1142 , יש כבר פריצה, אני יעלה פה מחר.מישהו שמע על גירסה חדשה לפרוטי לופס?
מלך. אני משתמש בקיובס אבל מה לעשות אין על הסינטים של הפרוטי לופס אז אני משתמש בפלאגין שמארח את הפרוטי לתוך הקיובס אבל הנקודה שאני לא כ''כ מסתדר עם האוטמציות אשמח להסבר קטןיצא FL Studio 20.5.0 Build 1142 , יש כבר פריצה, אני יעלה פה מחר.
מלך. אני משתמש בקיובס אבל מה לעשות אין על הסינטים של הפרוטי לופס אז אני משתמש בפלאגין שמארח את הפרוטי לתוך הקיובס אבל הנקודה שאני לא כ''כ מסתדר עם האוטמציות אשמח להסבר קטן
יש מצב להעלות את התוכנה וגם את הפירצה?יצא FL Studio 20.5.0 Build 1142 , יש כבר פריצה, אני יעלה פה מחר.
אהבתיסינגל שלי חדש מהלילה!!!
ביצוע באמת מטורף!!!
עיבוד והפקה: שרגא לרנר
מיקס ומאסטרינג: יענקי כהן
צפה בקובץ המצורף 539525
אני מעלה אותה כעת, בנתיים יש את קישורי ההורדה האלו-למי שנפתח לו:יש מצב להעלות את התוכנה וגם את הפירצה?
סינגל שלי חדש מהלילה!!!
ביצוע באמת מטורף!!!
עיבוד והפקה: שרגא לרנר
מיקס ומאסטרינג: יענקי כהן
צפה בקובץ המצורף 539525
זה התקנה של FL 12...FL Studio 20.5.1 Build 165 2019
קישור לדרייו:
https://drive.google.com/open?id=1wgfpgAo9rZWJ5LO1i_e-DTjuNc-Poev-
קישור לשרת נטפרי:
https://send.magicode.me/send-file/file/899f5a932f97870ebca0eb912a6f65329da9239c/view
יש הוראות בעברית שכתבתי בתוך הקובץ.
בטוח? אני אישית עוד לא בדקתי אבל זה ממקום אמין...., גם פתחתי את הקבצים וזה היה נראה בסדר...זה התקנה של FL 12...
תרגום מהעמוד הרישמי:מה חדש בעדכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: