תוכנת קיובייס

עוגיה

משתמש חדש
בס"ד
אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליה. (האם היא שווה את הלימודים והכסף וכו')
שבת שלום

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
קיובייס נחשבת התוכנה הכי טובה לעריכת ויצירת מוסיקה יש לה ים פלאגינם
(את אני יודע מאחי שהוא סאונדמן ויוצר מוסיקה)
יש לה אולי רק מתחרה אחת שאיני זוכר את שמה כרגע
יש את נואנדו שזה הרחבה של קיובייס יהיו כאלה שיגידו שזה הגירסה החדשה
נו שיין...

נ.ב. כמו שראית אני לא ממליץ מידע אישי של ניסיון כי אין לי
כשישבתי על התוכנה חוץ מלהפעיל פסתר ותופים לא הצלחתי לעשות הרבה אבל זה היה מזמן ולא ממש היה לי סבלנות אליה

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
שלום וברכה!
ראשית יש להגדיר מה אנו רוצים מהתוכנה. אם רוצים לשחק קצת בסאונד, דהיינו לחתוך רצועות, חיבורים וכדומה, אין צורך בקיובייס, וחבל ללמוד את התוכנה ולעבוד איתה.
קיובייס היא תוכנה מקצועית להקלטות סאונד רב ערוציות בשילוב מידי. כמו בכל תחום אחר עבר תחום ההקלטות שידרוג גדול עם המעבר להקלטות ממוחשבות. עם זאת, מכיון שהממשק החזותי והתוכניתי מתאר כלים אנלוגיים שהמחשב מחקה את פעולתם, רצוי להכיר את פעולת המכשירים האנלוגיים לפני שמתחילים להתקשקש בתוכנה.
המתחרה של קיובייס היא פרוטולס, בגדול שתיהן עושות את אותה עבודה. אלו שהתרגלו לקיובייס לא יעברו לפרוטולס ולהיפך. תפוצת הקיובייס גדולה יותר, ולכן יש הטוענים שהפרוטולס מקצועית יותר (משו כמו גרפיקאי במק לעומת פי סי..)
נשמח לסייע בשאלות קונקרטיות על התוכנה ותפעולה.

דיסקשיח

משתמש רשום
קיובייס היא תוכנה "נאצית", אם את מעוניינת ברמת עריכה מורכבת יותר לכי על פרוטולס...

ככה המליצו לי.
אישיתי, אין לי מושג מה התכנות האלו....
בהצלחה

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
נכתב ע"י אברימי;375543:
משו כמו גרפיקאי במק לעומת פי סי..)
לא משהו כמו, בדיוק... קיובייס זה בדרך כלל PC ופרוטולס זה 95% מקץ...

הקיובייס מצויינת, אבל רוב האולפנים הגדולים שאני מכיר (גל קול, יונייטד סטודיו, זמירות וכו') זה פרוטולס, אולי זה דווקא בגלל המק...

אגב הקלטה אחת שהייתי בגל קול, בדיוק המחשב (המק המקצועי והיקר...) חטף נפילה רצינית (באמצע הקלטת כינורות...)

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י מנחם הלוי;381983:
לא משהו כמו, בדיוק... קיובייס זה בדרך כלל PC ופרוטולס זה 95% מקץ...

הקיובייס מצויינת, אבל רוב האולפנים הגדולים שאני מכיר (גל קול, יונייטד סטודיו, זמירות וכו') זה פרוטולס, אולי זה דווקא בגלל המק...

אגב הקלטה אחת שהייתי בגל קול, בדיוק המחשב (המק המקצועי והיקר...) חטף נפילה רצינית (באמצע הקלטת כינורות...)
לפני 25 שנה כשעולם המיחשוב הסתכם בIBM מול אפל, נכנסה חברה אחת לשוק ובנתה מחשב אולפני. לחברה קראו אטרי ATARY אני מקווה שאני מאיית נכון. מאז עברו הרבה מים בירדן, והחברות פיתחו תוכנות נהדרות להקלטות. אינני יודע אם הפרוטול מכוונת למקינטוש או לא. בעבר השוותי את זה לשאלת המיליון דולר של הצלמים "ניקון או קנון?" שתיהן מצויינות ענין של טעם אישי.
לגבי נפילה של המחשב, יכול לקרות גם בקיובייס. זה בדיוק הזמן להעלות את המחשב לקומה אחרונה ולהצליף אותו היישר למכולת האשפה. לא לפני שרוכשים חדש.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
הסיבה שפרוטולס נחשבת יותר מקצועית כייון שהיא מחייבת כרטיסי קול פרטיים שנמכרים עם התוכנה, ולכן נתמכים באופן מלא הן מבחינת החומרה והן מבחינת ה ASIO שלה, כרטיסי הקול שלהן נחשבים מספר אחת בשוק עם רוחב דגימה של 192 Khz ועומק דגימה 24 ביט.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה