ישיבה, אין לי כל כך את האופציה, כאילו יש, אבל לא נעים להטריד כי לישיבות זה בחינםחנות מחשבים, או בית כנסת?
אם חנות, פנה אל בעל התוכנה, השירות אמור להיות חלק מהתשלום החודשי
אשמח לדעת מדוע.בכללי - סייפר ועמדות הקלדת חידושי תורה זה לא דבר שהולך טוב ביחד
טוב, אני כעת מתחיל תקופת הרצה של זה בישיבה, ונראה איך זה יעבוד, אם תרצה אעדכן בהמשך, אם אני לא מעדכן תוכל לתת לי כאן תזכורתמה שתגיד...
את האמת, שמעולם לא השתמשתי בסייפר בשביל עמדות, אך תפעלתי עמדות מחשבים להקלדת חידושי תורה. וממה שהבנתי בזמנו ממי שעבד על הקמת העמדות ודאג לכל הפרטים הטכניים, זה שוורד לא עובד יציב עם סייפר.
תוכל לעדכן בנושא הדיי ישן הזה איך היתה ההרצה של סייפר?טוב, אני כעת מתחיל תקופת הרצה של זה בישיבה, ונראה איך זה יעבוד, אם תרצה אעדכן בהמשך, אם אני לא מעדכן תוכל לתת לי כאן תזכורת
תראה, לא יכול לומר לך שהכל חלק לגמרי לגמרי, אבל אני גם משתמש במחשבים ישנים ודי דפוקים, בגדול ההרצה הייתה מצויינת, הקמנו מכון מחשבים סופר מוגנים לכתיבת חידושי תורה בלבד, וזה תפס טוב בישיבה, יש כמה דברים קטנים מציקים בסייפר, אם הייתי יכול לבנות תוכנה לעצמי לצורך הזה לא הייתי בונה את סייפר כפי שהיא, אבל בתכל'ס היא תוכנה מצויינת גם לזה.תוכל לעדכן בנושא הדיי ישן הזה איך היתה ההרצה של סייפר?
יצירת קיצור דרך נכשלהאשמח אם וני אוכל לקבל עזרה להמשך התקנת סייפר למחשב זה המסך שמופיע לי באמצע ההתקנה
צפה בקובץ המצורף 1641356
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: