תוספי עימוד לוורד
משתמש פעיל
לי אין.יש תוכנה כזו לסמארטפון?
אבל לאחרים יכול להיות שיש.
לי אין.יש תוכנה כזו לסמארטפון?
שומר מהעריות, לא שומר שיחטא גם הוא בעריות..על פי ההלכה - לעריות (ייחוד למשל) צריך **שומר**.
לפי מה שהבנתי התוכנה נועדה 'לתפוס' אנשים שיש עליהם ספק, אם תהיה הרתעה או התרעה אלמנט ההפתעה יעלם.מסכים עם הנקודה למחשבה של @נקודת מחשבה.
מציצנות זה במקרה שזה שמציצים עליו לא מודע לכך.
הפתרון לזה לטעמי הוא לעשות את זה בצורה ברורה, שהמשתמש ידע שהוא מנוטר, על ידי שתקפוץ הודעה בסגנון "המחשב התחבר לאינטרנט, צילום מסך מתבצע ונשלח למייל". כך גם מתמעט החשש שהמנטר יקבל למייל תכנים בעייתים.
לפי מה שהבנתי התוכנה נועדה 'לתפוס' אנשים שיש עליהם ספק, אם תהיה הרתעה או התרעה אלמנט ההפתעה יעלם.
דובר על הורים לילדים או רב לתלמידים.כמדומני שזה איסור הכלול באחת מתקנות חרם דרבינו גרשום.
כלל לא פשוט שהחרם לא חל על מקרים כאלו ויש רבים האוסרים, חוץ מזה שאין לך דרך לפקח על כך שזה ישמש רק למטרות אלו.דובר על הורים לילדים או רב לתלמידים.
מה שייך?
זה שאתה רוצה להגן עליהם לא אומר שאתה צריך להיכשל גם כןדובר על הורים לילדים או רב לתלמידים.
מה שייך?
בשביל זה יש את הקוד הנגדי.זה שאתה רוצה להגן עליהם לא אומר שאתה צריך להיכשל גם כן
איך הקוד הנגדי יכול למנוע מההורים לראות את התוכן שמועבר אליהם (במקרה שהוא בעייתי)?בשביל זה יש את הקוד הנגדי.
שישבו יחד ויהיו שומרים אחד לשניאיך הקוד הנגדי יכול למנוע מההורים לראות את התוכן שמועבר אליהם (במקרה שהוא בעייתי)?
מה זה קשור? הם לא יכולים לשלוט במה שהם מקבלים ישירות למייל..שישבו יחד ויהיו שומרים אחד לשני
אני מתפעל מצדקותך.מה זה קשור? הם לא יכולים לשלוט במה שהם מקבלים ישירות למייל..
ושמירת העיניים שייכת גם בנשים..
מה הבעייה ליישם את מה שהצעתי? בנוגע לקובץ לוג? יש תוכנות כאלו, עיין ערך קיי-לוגר....
לא בא להתווכח...אבל הלכה היא הלכה.
אני דיברתי על מי שחושש שיראה משהו שאסור, שישב עם מישהו, למשל אשתו.לא בא להתווכח...
אבל אין הלכה שאומרת שניתן להכנס לספק ברי של עריות שבשביל להציל את השני מעריות..
השומר שאתה מדבר עליו הכוונה שהאדם יודע שאתה שומר ולא שאתה רואה את כל העברות שלו בפועל..
האם יש תועלת בראיית הקבצים יותר מאשר רשימת שמות הקבצים?אני דיברתי על מי שחושש שיראה משהו שאסור, שישב עם מישהו, למשל אשתו.
אך לא יתכן שילד יעשה מה שהוא רוצה, אפילו בלי אינטרנט, אלא רק עם און קי, (יש לי גם תוכנה לזה), והוא מתקלקל והולך ה"י, וכן תלמיד בישיבה, או עובד בעבודה, או כל כיוצא בזה.
אין לך "ליכא דרכא אחרינא" גדול מזה.
ובודאי ובודאי שזה לא לכתחילה, אך כל מי שזה לא לכתחילה אצלו הוא גם לא נפגש עם מקרים כאלו ה"י, אך אם מישהו כבר נפגש - הרי הוא מחוייב שלהציל את מי שצריך בכל מה שמותר - גם בדיעבד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: