מצוה גדולה להיות בשמ
משתמש צעיר
ואז לתקיה של הקבצים?
לתועלת הכלל, ניתן להתקין מייל על הבלוסטאקס ואז ניתן להעביר קבצים בקלות בין הווצאפ והמייל.למישהו יש blustack על המחשב
ויכול להסביר לי איך מעבירים קבצים מהואצפ למייל?
לא רואה אפשרות כזאת
אשמח שתפנה אלי בפרטי.. אשמח לשמוע על זהזה אני , תוכלו לפנות אלי בהודעה פרטית.
גם אלי.אשמח שתפנה אלי בפרטי.. אשמח לשמוע על זה
רעיון חמוד. אבל לדעתי עדיף לעבור לממו פלאי שאצלם כל הממשק בעברית, קלה יותר. וגם נפתח בספריית ההורדות תיקיה בשם ממופלאי, ודרך שם אפשר להכניס ולהוציא קבצים.לתועלת הכלל, ניתן להתקין מייל על הבלוסטאקס ואז ניתן להעביר קבצים בקלות בין הווצאפ והמייל.
(כל הקבצים מאוכסנים בגלריה ושם ניתן לבחור לשלוח במייל או לחילופין בווצאפ.)
מה יעשה מי שאין לו הודעות פרטיותזה אני , תוכלו לפנות אלי בהודעה פרטית.
בכל מקרה זה נכתב לפני שנתיים והרבה מים זרמו בנהר..מה יעשה מי שאין לו הודעות פרטיות
זה אני , תוכלו לפנות אלי בהודעה פרטית.
שלום לך האם קבלת תשובה חיובית לשאלה שלך?יש כאן מישהו עם חסימה של "אתרוג" ופלאפון כשר בלבד שהצליח להוריד את הווצאפ למחשב (דרך אחת התוכנות שציינו כאן) כולל אפשרות להורדת קבצים וכו'?
אשמח מאוד לתשוה חיובית והסבר לתהליך
לאשלום לך האם קבלת תשובה חיובית לשאלה שלך?
הייש כאן מישהו עם חסימה של "אתרוג" ופלאפון כשר בלבד שהצליח להוריד את הווצאפ למחשב (דרך אחת התוכנות שציינו כאן) כולל אפשרות להורדת קבצים וכו'?
אשמח מאוד לתשוה חיובית והסבר לתהליך
זה מידע ישן? היום שייך בנטפרי?הי
אני באתרוג
אני משתמשת עם בלוסטאקס והצלחתי להוריד קבצים -רק קצת מסובך
אז מחברת את הבלוסטאקס למחשב דרך ווצאפ ווב (מאוד מומלץ!)
ככה יותר קל להעביר קבצים מהווצאפ וגם פחות מכביד על המחשב
יש כאן הסבר:
למשתמשי וואצאפ ווב - עדכון חשוב
היי לכם. ראיתי עדכון חשוב בוואצאפ ווב - שפותר הרבה בעיות של משתמשים, והרבה שאלות שעולות כאן. עד היום, כדי לחבר את הוואצאפ למחשב - היו חייבים את המכשיר בפועל כדי לסרוק את הקוד. מעכשיו, כבר אין צורך... וואצאפ הוסיפו אפשרות של התחברות ע"י סיסמא. איך עושים את זה? פותחים את הWEB במחשב, בוחרים...www.prog.co.il
עדכון חדש בחודשים האחרוניםזה מידע ישן? היום שייך בנטפרי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: